STAVILA TAČKU NA ODNOS SA MAKARONOM: Tamara smuvala Manuela
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

„Farmerka“ u vezi s učesnikom „Velikog brata“

STAVILA TAČKU NA ODNOS SA MAKARONOM: Tamara smuvala Manuela

Stars -

Posle poslednje svađe s biznismenom, Tamara je brže-bolje našla dečka, i to bivšeg učesnika „Velikog brata“, s kojim se druži godinama

Tamara Đurić i Manuel Stojanović su u vezi, saznaje Kurir. Starleta je izgleda rešila da zauvek stavi tačku na svoj odnos s Dejanom Palićem Makaronom, s kojim je raskidala i mirila se više puta.

Posle poslednje svađe s biznismenom, Tamara je brže-bolje našla dečka, i to bivšeg učesnika „Velikog brata“, s kojim se druži godinama.

- Pre dve nedelje bili su u provodu na jednom splavu i tada su se smuvali. Svi njihovi zajednički prijatelji bili su iznenađeni time, ali niko nije verovao da je to ozbiljno. Nekoliko dana posle toga Manuel je odveo Tamaru u Tursku i počeli su da objavljuju fotografije, koje su ih odale. Ja sam odmah rekla Tamari da će svi provali njihov odnos, ali mi je ona rekla da nema šta da krije jer je slobodna devojka - rekao je naš izvor blizak starleti.

Zanimljivo je da je Stojanović neko vreme bio u ljubavnoj vezi sa Stanijom Dobrojević, koja je s Tamarom na ratnoj nozi još otkad su zajedno učestvovale u rijalitiju „Farma“.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / I. E. Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja