(FOTO) PAGONIS PLJUNUTI ŠABAN, DUDA IVKOVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: Nenade, ti si imao najteži zadatak, ali bio se fenomenalan!
Foto: Printscreen

SJAJNA IMITACIJA

(FOTO) PAGONIS PLJUNUTI ŠABAN, DUDA IVKOVIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: Nenade, ti si imao najteži zadatak, ali bio se fenomenalan!

Stars -

Bokser Nenad Pagonis izveo je maestralnu imitaciju kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Pagonis je imao zadatak da otpeva pesmu "Žal", a Šabana je "skinuo" do najsitnijih detalja.

"Ovo je neverovatno. Ti si najbolji pevač među bokesrima i najbolji bokser među pevalima, strašno si me iznenadio. Odlično intoniraš, ali kako si lepo sa dušom otpevao pesmu. Slušao sam te pažjivo, svaka čast", rekao je Đura. Andrija Milošević je takođe primetio da se Nenad uneo u zadatak.

foto: Printscreen

"Super je ovo zvučalo! To je tako dobro otpevano, najbolje moguće. Ti da za 4 dana tako dobro intoniraš... ma ne, stvarno si sjajan, svaka ti čast!" rekao je Andrija. Duda Ivković, koji je ove večere bio gost u žiriju imao je samo reči hvale za boksera.

foto: Printscreen

"Bravo Nenade! Ja toliko volim grčki narod! I ti, tako mogu da kažem gledajući sve učesnike, mislim da si ti imao najteži zadatak. Ja iz srca čestitam, mislim da si bio fenomenalan", rekao je Duda. Aleksandra Radović je takođe bila oduševljena.

foto: Printscreen

"Imam veliko poštovanje prema svima njima koji se trude. Ti si bio odličan večeras. Poznajući gospodina Šaulića, skinuo si njegove pokrete, ima to stalno pokazivanje, fantastičan si bio. Malo ljudi može da interpetira na njegov način. Ovo što si ti pokazao je sjajno. Iako ovo nije tvoj fah, vidi se da si ušao u priču. Bio si sjajan, ja ti čestitam", rekla je Aleksandra na kraju.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track