Najnovije vesti

LETELO PERJE: Kaja Ostojić priznala da je tukla svog momka!
Foto: Dragan Kadić

SKANDALOZNO

LETELO PERJE: Kaja Ostojić priznala da je tukla svog momka!

Stars

Katarina - Kaja Ostojić kaže da bi sadašnjem suprugu Džunioru Džeku oprostila preljubu, ali nije sigurna da bi i on njoj.

Pevačica uživa u skladnom braku sa di-džejom Džuniorom Džekom, zbog čega godinama živi na relaciji Beograd - Brisel. Ona ne krije da joj je život u inostranstvu dosadio, pa se svakom dolasku u srpsku prestonicu izuzetno raduje. Kaja ističe da ne brine šta Džunior radi dok je ona odsutna i da bi mu oprostila prevaru jer je kao mlađa varala svoje partnere, kao i oni nju.

"Varala sam kad sam bila klinka, inače to ne radim. Sada više ne. Mene su varali mnogo puta. Zaista ne znam kada se rađa kod čoveka ta potreba da prevari svog partnera. Situacija stvara događaj. Mislim da je tako", otvoreno kaže Kaja i objašnjava kako izgleda to kada je neko prevari, a ona za to sazna.

"Izgleda prilično skandalozno. Tukla sam momke koji su me varali. Letele su papuče, cipele, perje... Malo sam temperamentnija, ali uglavnom pređem preko toga", ističe pevačica i dodaje da bi i sadašnjem suprugu Džunioru oprostila prevaru, a na pitanje da li bi i on tako postupio, posle kraće pauze odgovara:

"Svašta, pa naravno. Zapravo, ne znam. To zaista ne znam".

 

Faded

A post shared by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

(Kurir/Pulsonline, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KAKVE NOGE IMA: Kaja Ostojić se razgolitila i pokazala vrhunsko telo!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...