ŠOKANTNE PROMENE U PAROVIMA: Produkcija uvela nova pravila! Iz vile izbacili Milija! Svi u čudu!
Foto: Printscreen

IZNENAĐENJE

ŠOKANTNE PROMENE U PAROVIMA: Produkcija uvela nova pravila! Iz vile izbacili Milija! Svi u čudu!

Stars -

Tokom prethodne večeri, u vili "Parovi" je bilo zaista uzbudljivo ali i potresno za učesnike. Naime, iz rijalitija je izbačen Milutin Radosavljević Mili, a produkcija je uvela novo pravilo koje je šokiralo sve.

Naime, čak sedmoro učesnika strepelo je od izbacivanja. Nominovali su, pored Milija, Irmu Serjanić, Teodoru Radojčić, Ivana Marinkovića i Spaha Sulejmana, publika je na veliko iznenađenje nominovala Ivana Ivanovića Đusa, a ukućani Snežanu Snežu Jovičić.

Mili Radosavljević osvojio je najmanji broj glasova od strane publike 3.8 odsto dok je Ivan Marinković bio ispred njega, i ostao u vili sa 5,7 procenta glasova.

foto: Printscreen

Međutim, zbog suza Miljane Kulić koja se potresla što je finalista pete sezone napustio vilu, produkcija je organizovala glasanje među ukućanima da li žele da se Mili ipak vrati. Pravila su bila, on se vraća samo ako svi glasaju "za". Najviše natezanja je bilo sa njegovom suparnicom Snežom, ali je ona ipak rešila da ga vrati pod uslovom da joj se izvini. Radosavljević je to uradio i vratio se u "Parove".

foto: Printscreen

Voditeljka je ukućanima saopštila i novo pravilo za izbacivanje. Osim gledalaca koji svojim SMS glasovima odlučuju ko leti iz vile, od sada će svake nedelje i takmičari glasati ko je još jedan ukućanin koji se oprašta od rijalitija. I to nakon redovnog izbacivanja od strane publike - biće organizovano glasanje, a ko bude imao najviše negativnih glasova ukućana, završiće u stvarnom svetu.

foto: Printscreen

Ukućani su odmah usvojili novo pravilo i izglasali da vilu napusti Ivan Marinković. Međutim, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da je to bila samo proba novog pravila i da novi sistem počinje od sledeće nedelje.

"rodukcija će imati prava veta na vašu odluku, da ipak ostavi u vili onog koga vi izglasate. Ovo je samo bio test onoga što će se dešavati u budućnosti", pojasnila je Bojana pravila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track