Najnovije vesti

MARKO DNK KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Zaključavao Divnu da bi imao seks s ljubavnicom!
Foto: Svet

SKANDAL!

MARKO DNK KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Zaključavao Divnu da bi imao seks s ljubavnicom!

Stars

Turbulentan život Divne Milovanović nije nimalo lak, iako se ona trudi da vešto prikrije prošlost i nasilno ponašanje nevenčanog supruga Marka Kocića. Ona je bukvalno zbog ljubavi prema njemu spremna na sve, čak i da trpi njegovo maltretiranje i ponižavanje.

 

Kako Kurir Stars saznaje, Marko je svojevremeno dovodio ljubavnicu u njihovu kuću! On je navodno Divnu i njihovu ćerkicu Kristinu zaključavao u spavaću sobu da bi sa švalerkom imao seks u dnevnom boravku.

- To je malo selo, sve se čuje, vidi i zna. On se viđao s nekom mlađom devojkom, koju je nekoliko puta dovodio kući. Divna nije imala pojma da su oni u šemi, čak joj je kuvala kafu. Rijaliti učesnik terao je ženu u spavaću sobu i zaključavao je, s opravdanjem da ima važan razgovor s „prijateljicom“ u četiri oka. On je za to vreme imao seks s njom u dnevnoj sobi - otkriva komšija učesnika „Zadruge“, koji je insistirao na anonimnosti.

 

Pozvali smo njihovog prvog komšiju Žiku, ali na telefon se javila njegova žena Vesna.

- Celo selo priča da je Marko dovodio devojke kući, a da Divna nije smela da bude u toj prostoriji! - kaže Vesna Vučković, sa čijim sinom Draganom je Divna navodno Marku uzvratila preljubu!

 

Marija Dejanović

 

SPREMAN SAM DA UBIJEM!

 

Marko DNK prošlog vikenda je udaljen iz rijalitija i upućen kod tima psihologa i psihijatara nakon što je na pitanje ukućana da li bi bio spreman nekoga da ubije, odgovorio potvrdno! Učesnici su se uspaničili, rekavši da se ne osećaju bezbedno u Markovom prisustvu zbog pomenute izjave. Jedina koja je rekla da Marko nije mislio ozbiljno bila je Maca Diskrecija.


Svake srede Kurir vam poklanja najtiražniji magazin o poznatima u Srbiji!

 

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(AUDIO) NEVIĐANI SKANDAL U ZADRUZI: Ovo je snimak na kom učesnica rijalitija nudi KOKAIN NA PRODAJU!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...