KOVILJKA I ČARNA IMALE KRES ŠEMU

Usred srede

KOVILJKA I ČARNA IMALE KRES ŠEMU

Stars -

Još jedna sreda nam je stigla veoma brzo, drage moje. Dosta sam vam poslednjih nedelja pisala o raznim aferama, a najnovija će vam se baš svideti.

Znate da uvek volim da se dotaknem lezbo-afera. Ovog puta u pitanju je jedna pevačica, zvaćemo je Koviljka. Ona je svoju karijeru vredno gradila i krčila svoj put gazeći i preko mrtvih. Ono što je manje poznato jeste da Koviljka u svom dosijeu nema samo muškarce već i žene iz sveta poznatih.

Jedna od njih je i Čarna. Na početku Koviljkine karijere Čarna je bila glavna kada su mlade nade u pitanju. Pošto joj se pevačica mnogo dopala, pokušala je da je smuva. Čuj mene, pokušala. Uspela. Čarna je Koviljku pozvala na sastanak kako bi porazgovarale o njenoj muzičkoj karijeri i pravcu u kom želi da ide. Međutim, ono što je Koviljki bilo čudno jeste što je zove u svoj stan.

Ipak, pošto joj je bilo vrlo bitno da bude pevačica sa zavidnom karijerom, pristala je na sve uslove svoje mentorke. Noć su provele zajedno, a i nakon toga su mesecima bile u vezi. Ipak, kada je proslavila zgodnu Koviljku, Čarnoj je dosadila njihova veza, pa ju je šutnula. A i otvorila joj se prilika da se pomiri s bivšim dečkom - pevačem, u kog je bila ludo zaljubljena.

Druga priča tiče se pevačice u pokušaju, zvaćemo je Zorka. Mala je puna skandala, tako da - pripremite se! Prošle godine javio mi se jedan dečko i rekao da je sa Zorkom bio u kres šemi, ali da je ona zatrudnela jer nisu koristili zaštitu. Pošto joj se mnogo svideo momak koji je želeo samo da je iskoristi, njoj je trudnoća odlično pala, pa je pokušala da ga ucenjuje.

Ipak, gospodin nije bio u fazonu da bilo šta ima sa Zorkom, osim zabave, pa ju je oterao rekavši da ga trudnoća nimalo ne zanima. Posle toga sam se čula s mojom ptičicom bliskom Zorki koja mi je rekla da su njeni roditelji pokušali sve kako bi ga obrlatili, ali izgleda da ni njihov novac nije pomogao. Stoga je mama odlučila da njena ćerka nipošto ne sme da rodi jer bi to ukaljalo njen ugled, a i Zorka voli da partija i da se viđa sa momcima, pa joj ta odluka nije teško pala.

To bi bilo to, drage moje. Vidimo se i sledeće srede. Ljubim vas.

foto: kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track