GODINAMA ĆUTALA: Muž joj boluje od raka pluća, a popularna Tajči je sada otkrila još jednu mračnu tajnu sa kojom se bori!
Foto: Printskrin/Facebook

ŽIVELA SA TIM

GODINAMA ĆUTALA: Muž joj boluje od raka pluća, a popularna Tajči je sada otkrila još jednu mračnu tajnu sa kojom se bori!

Stars -

Popularna pevačica Tajči već duže vreme proživljava pravu porodičnu dramu. Njen suprug Matju boluje od najteže bolesti, a nedavno je podvrgnut i operaciji plućne maramice u Americi.

Tragedija nikada ne dolazi sama pa se čini da se baš nešto loše okomilo na život nekada popularne jugoslovenske zvezde. Tatjana Kameron kako glasi njeno puno ime je nedavno završila i na operacionom stolu. Tom prilikom je priznala da je u potpunosti postala svesna golgote kroz koju prolazi njen izabranik.

"Dok su me ubadali iglama, osetila sam samo mali deo onoga kroz što moj suprug prolazi već mesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga... U njemu je sva sila i snaga života", napisala je nekadašnja pevačica.

Međutim, ova lepa dama je sada otkrila još jednu mračnu tajnu koja ju je pratila tokom karijere. Povodom priča koje potiču iz Holivuda, a govore o silovatelju producentu Harviju Vajnstinu, oglasila se i ona shvativši da je lutka koja je napravljena u zenitu njene karijere po uzoru na nju bila oličenje manipulacije njome i drugim devojkama.

"Kada sam bila zvezda u Hrvatskoj, imala sam lutku sa svojim likom. Plašilo me je što je ta lutka čini mi se slala poruku- ćuti, smej se i nek' drugi ljudi upravljaju tvojim rukama i nogama, tako ćeš stići daleko. Nikakav novac i slava nisu mi mogli zatvoriti oči pred onim što sam videla. Sve me to kao tinejdžerku potpuno slomilo. Osetila sam da se ne mogu dovoljno zaštiti od moćnih, pohlepnih muškaraca. Ostavila sam sve kako bih se oporavila i pronašla način da zaustavim manipulisanje utemeljeno na strahu i zloupotrebi moći", napisala je Tajči.

Poruke podrške su odmah počele da stižu i svi pratioci na društvenim mrežama su je podržali jer je otvoreno progovorila o potezu koji je očigledno imao drugu poruku od one koja se predstavljala u javnosti.

(Kurir/Blic, Foto:Instagram/Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja