ALEKSANDRA I ANDRIJA SE OPUSTILI: Ledena kraljica pukla od smeha
Foto: Kurir

Stars PAPARACO

ALEKSANDRA I ANDRIJA SE OPUSTILI: Ledena kraljica pukla od smeha

Stars -

Milošević u pauzama snimanja TLZP zasmejavao Radovićku i pravio selfi sa Ðurom

Dok se takmičari šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ na bini bore i trude da sebe u tuđoj koži predstave u što boljem svetlu, članovi žirija se zabavljaju, slikaju selfije i đuskaju.

foto: Kurir

Nova sezona šoua TLZP privukla je veliku pažnju gledalaca, delom zbog zanimljivih učesnika i njihovih imitacija, ali i zbog sudija, koje su ozbiljno shvatile svoj zadatak. Barem je tako kad ih kamere snimaju.

foto: Kurir

Andrija Milošević, Branko Ðurić Ðuro i Aleksandra Radović opravdali su ono što se od njih očekivalo - bili su zabavni, strogi i pravični. Naš paparaco pažljivo je motrio na njih troje tokom snimanja emisije i uhvatio ih u pozama koje neki od njih ne bi voleli da vide.

foto: Kurir

Tako se Andrija nezgodno istegao i pokazao da ove godine nije vodio računa o liniji! Istezanje mu nije bilo dovoljno, pa se u pauzi snimanja latio telefona i ubedio kolegu Ðuru da opale selfi.

foto: Kurir

Veseli Branko pristao je na to, pa su nekoliko minuta pozirali i tražili ugao u kojem najbolje izgledaju.

foto: Kurir

Za to vreme ledena kraljica Aleksandra je ćaskala s mejkap artistima koji su joj popravljali šminku, a zatim ju je Andrija na bini toliko zasmejavao da se držala za stomak!

I. E. - J. I.

foto: kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track