TVOJE LICE ZVUČI POZNATO, Branislav Lečić: Uzbudile su me Vesnine si*e!
Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

Glumac oduševljen poprsjem Zmijančeve

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO, Branislav Lečić: Uzbudile su me Vesnine si*e!

Stars -

Veoma mi se svidelo da budem u ženskoj koži, kaže Lečić, koji je u originalu skinuo folk zvezdu. Mira Škorić sve oduševila kao Aca Lukas, a Pagonis kao Karleuša

Branislav Lečić se u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ našao u ulozi Vesne Zmijanac. Za tu potrebu glumac je morao da stavi i veštačke grudi, što mu se, kako nam je priznao, mnogo dopalo.

Sve izazovnije uloge u TV takmičenju, koje se emituje nedeljom na Prvoj, pripadaju Leki. Naš paparaco bio je na snimanju šoua, gde smo zatekli glumca kako na sebe stavlja veštačke grudi, a potom se uvalio u stolicu i prepustio se maskerima i šminkerima. Leka je svaki čas pipao svoje bujno poprsje, a u šali je komentarisao: „Da proverim da li su mi tu cice“.

- Na snimanju je bilo veoma uzbudljivo. To kažem zbog grudi koje sam nosio. Svidelo mi se veoma da budem u ženskoj koži upravo zbog toga - rekao nam je Leka kroz smeh i otkrio koju Vesninu pesmu je pevao:

- Pevao sam jednu od njenih najlepših pesama „Ne kunite crne oči“. Sjajno sam se snašao. Mada, Vesna je kraljica i jedino ona može to dobro da otpeva. Ja sam samo približio njen lik gledaocima.

Kontaktirali smo i s Vesnom, koja je oduševljena što će je Leka imitirati.

- Inače ne pratim TLZP jer mnogo radim, ali ove nedelje ću svakako gledati. Ne sumnjam da je Leka odličan u mojoj koži - rekla nam je Zmijančeva, a na našu konstataciju da će glumac imati bujne veštačke grudi, s osmehom je dodala:

- Pa ja nemam veštačke grudi, moje su prirodne!

Pored Leke, sve je oduševila i Mira Škorić, koja je skinula svog dobrog prijatelja Acu Lukasa. Škorićka zbog maske nije mogla da priča, ali u belom odelu i sunčanim naočarima, identičnim Lukasovim, nismo bili sigurni da li je u pitanju Mira ili folker glavom i bradom. Mira je zajedno s Pagonisom, koji imitira Jelenu Karleušu, izvela njihov duet „Bankina“.

foto: Vladimir Šporčić

Tijana i Edita

SKINULE DŽESI DŽEJ I ADEL!

Iako je Jelena Karleuša želela da je Tijana Dapčević imitira, makedonska pevačica ove nedelje našla se u ulozi Džesi Džej. Edita Aradinović je ponovo briljirala, ovog puta imitirajući Adel.

Kurir / LJ. Stanišić - J. Stuparušić

Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track