MILJANA KULIĆ RASKRINKALA ĐUSA: Priznao je da bi bio sa mnom, ali ne sme zbog kamera!
Foto: PrintScreen

ISTINA NA VIDELO

MILJANA KULIĆ RASKRINKALA ĐUSA: Priznao je da bi bio sa mnom, ali ne sme zbog kamera!

Stars -

Miljana Kulić je uspela da isprovocia učesnike "Parova" koji su glasali za njeno izbacivanje iz vile.

Ona je otkrila koje su njene prednosti, a priznala je i zbog čega često nervira cimere u rijalitiju.

"Isprovocirala ih je moja iskrenost i to što sam za razliku od njih samostalni rijaliti igrač, nisam ni u kakvom čoporu, što oni nikada neće biti. Ne interesuju me ovi ljudi ovde, osim pojedinaca, interesuje me isključivo glas naroda i gledaoci. Ovde su većina istomišljenici i ne iznose svoje mišljenje da se ne bi zamerali jedni drugima. Sve dok nisam takva, a nikada neću biti, ja sam najsrećnija. Njihova mišljenja, laži, manipulacije me savrešeno ne intersuju", rekla je Miljana.

foto: Printskrin

Dokle misliš da doguraš u "šestici"? Misliš li da imaš šanse za pobedu?

"Ako nešto zaista želim i trudim se, verujem u sebe in svoje glasače, uporan si i istrajan u svemu tome, naravno da postoji šansa da pobedim. Ja verujem u sebe i svoje glasače i mislim da je ovo moja sezona i da ću upravo ja odneti pobedu i da je red došao na mene. Od muškaraca Ivan Marinković vodi ka pobedi a od devojaka ja", jasna je Nišlijka.

Mnogi su komentarisali da si zaljubljena u Đusa. Kako gledaš na te priče, i da nije oženjen, da li bi bila sa njim?

foto: Printscreen

"Mnogi učesnici su me povezivali sa raznoraznim učesnicima počev od Alena, Marinkovića, Đusa. Naravno da ne bih bila, nije moj tip. Jako sam ga gotivila, ali me je razočarao. Dakle, ni slučajno ne bih bila sa njim, ni u čemu se ne uklapamo. Ali on nije ravnodušan kad sam ja u pitanju. Citiram ga: "Uh, šta bih ti radio da nema ovih kamera. Kako bih te j...o, vrištala bi" rekla je Miljana.

Da li ti smeta stalno uključivanje tvoje majke? Misliš li da je preterala u prozivkama učesnika u rijalitiju?

"Ne smeta mi. Ne preteruje. Oni 24 časa pričaju o njoj, ona se brani i brani mene od ovog čopora hijena koji samo napadaju , ali lažima i izmišljotinama, dok ja na njihove laži i izmišljotine odgovaram istinom i argumentima. Moja najjača oružja su istina, iskrenost, argumentano sve, dok oni protiv mene lažima. Kad će njihova laž nad mojom istinom. Nikada! Zaboravljaju da kamere snimaju 24h i da narod sve vidi. Ispadaju smešni i gube glasače", odgovorila je Kulićeva.

Priča se da sledeće sedmice ulaze novi učesnici? Koga najmanje a koga najviše želiš da vidiš u vili?

"Ko god došao dobrodošao. Ovde su pojedinci uvenule biljke i treba ih zameniti pravim igračima. Najviše volim zdravu konkurenciju. Željko Stojanović, Gale, Dalila, Ružica, Jelena Golubović", kaže učesnica "Parova".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track