SLUČAJNI SUSRET BIVŠIH PARTNERA SE PRETVORIO U SKANDAL: Radu napala Momirova sestra! Ne proganjaj mi brata, ostavi ga na miru!
Foto: Damir Dervišagić

Šok

SLUČAJNI SUSRET BIVŠIH PARTNERA SE PRETVORIO U SKANDAL: Radu napala Momirova sestra! Ne proganjaj mi brata, ostavi ga na miru!

Stars -

Tijana Gajić optužila Manojlovićku da je znala da će njen bivši biti na aerodromu u isto vreme kad i ona i da je pozvala novinare kako bi ih slikali zajedno

Rada Manojlović doživela je u petak neprijatnost na aerodromu „Nikola Tesla“, kada ju je napala Tijana Gajić, sestra njenog bivšeg dečka Momira Gajića, s kojim se slučajno srela.

Prema rečima očevica, Momirova sestra je bila uverena da je pevačica znala da njen bivši putuje sa suprugom i ćerkom na odmor, pa ju je optužila da je namerno pozvala ekipu Kurira da ih slika.

- Tijana je poludela kada je videla Radu, a potom i novinarsku ekipu. Rekla joj je da nema smisla što je zvala medije da dođu i slikaju je s Momirom i njegovom porodicom. Pevačica je pokušala da se opravda, ali je Tijana bila baš neprijatna. Nije htela da sluša šta Manojlovićka ima da kaže. Poručila joj je da joj ne proganja brata, da je on sada oženjen čovek i da ga ostavi na miru, iako se jasno videlo da su se slučajno sreli - kaže naš sagovornik.

Pozvali smo Radu, koja je potvrdila da ju je napala bivša zaova.

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama - kaže Rada za Kurir i dodaje:

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - završava Rada.

LJ. STANIŠIĆ

Pohvale

MOMIROVA ŽENA JE PREDIVNA

Za razliku od Momirove sestre o kojoj nema lepo mišljenje, rada ima samo reči hvale za njegovu suprugu.

- Drago mi je što Momir ima predivnu i prelepu ženu. Zaista me je oduševila svojom lepotom i prirodnošću, normalna je devojka. Čestitala sam im na detetu i želim im sve najbolje od srca - poručuje Manojlovićka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track