LEONTINA JE ČUVALA TAJNU 20 GODINA: Konačno je progovorila o vezi sa Markom Miloševićem!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ISKRENO

LEONTINA JE ČUVALA TAJNU 20 GODINA: Konačno je progovorila o vezi sa Markom Miloševićem!

Stars -

Pevačica je progovorila o privatnom životu, ali i detalju koji je sve zanimao.

Leontina Vukomanović je jedna od najvećih zvezda devedesetih, pa otkriva zašto je na vrhuncu slave rešila da siđe sa muzičke scene i prvi put nakon više od 20 godina otkriva koliko ima istine u priči da je bila u turbulentnoj i tajnoj vezi sa Markom Miloševićem, sinom bivšeg predsednika Srbije.

"Bila sam veoma mlada kada sam počela da se bavim muzikom. Ali već tada sam sebi obećala da ću prestati da pevam kada budem prešla 30. godinu. Možda vam to zvuči previše strogo i neobično, ali meni je tada, kao mladoj pevačici, bilo neukusno da vidim neke starije koleginice koje u trci za pozicijom na sceni ne prezaju od stvari koje ne dolikuju njihovim godinama, a ni njihovom ugledu. Žena u godinama ipak treba da bude žena", kaže Leontina.

foto: AP 17.7.2017

Od početka karijere pratila ju je priča da je Marku Miloševiću posvetila pesmu „Uteha”.

"To sada prvi put čujem, bože sačuvaj. Nema ni trunke istine u tome, ali me ne iznenađuje, jer ljudi mogu da kažu šta im padne na pamet i skloni su svakakvim zaključcima", iskrena je pevačica, koja je emotivni život oduvek držala daleko od očiju javnosti.

foto: Zorana Jevtić

"Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua", kaže Leontina i dodaje da je njena ćerka imala od koga da nasledi talenat.

Kurir.rs/Alo, Foto: Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track