(FOTO) STRAVIČNE PRETEĆE PORUKE: Anabela u strahu! Prijavila Kiju policiji!
Foto: Printscreen YT

SKANDAL!

(FOTO) STRAVIČNE PRETEĆE PORUKE: Anabela u strahu! Prijavila Kiju policiji!

Stars -

Nakon što se Kristina Kockar sinoć Obratila svom suprugu Slobi Radanoviću i Luni Đogani, nastao je potpuni haos - u emisiju se potom uključila i Kristinina mama Nadica, a sve to kod kuće gledala je i Lunina mama Anabela Atijas, koja je rešila da podrži svoju ćerku i njenog dečka.

Anabela je objavila njihovu zajedničku fotografiju u znak podrške svojoj ćerki i Slobi, a njen potez nije se dopao Slobinoj još uvek zakonitoj ženi Kristini, koja se suprotstavljenoj strani direktno obratila putem Instagrama.

"Uputiše me ljudi na tvoje komentare... Majko troje dece, pozdravili su te tvoji drugari sa Save i, mogu ti reći, neverovatno izgledaš na slikama iz mladosti na brodu, dok te Gazmet čeka na splavu. Ne brini se, ne padam na tvoj nivo i zarad tvoje najmlađe ćerke, zadržaću to za sebe. Ako si uopšte bila svesna da si slikana, beše davno...", pisala je Kristina Luninoj mami Anabeli, a potom dodala:

HVALA VAM #ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

"Nadam se da te je naš zajednički prijatelj uputio da se ne ku.čiš puno, ako nije, trebalo je i zato me ne uzimaj u usta, majko troje dece. Pročitaj ovo i slobodno obriši, bitno je da shvatiš poruku", bila je jasna Kristina. Budući da je reči Kristine Kockar shvatila kao pretnju, Anabela je rešila da ih pokaže svima putem društvenih mreža, a otkrila je da će se povodom čitavog slučaja obratiti nadležnim organima.

"Od samog početka rijalitija mi stižu poruke, uvrede, pretnje i to sve sa lažnih profila. Sliku sam sinoć stavila da bih podržala ljubav protiv koje sam prva bila protiv, ali više nemam nijedan razlog otkako sam čula i Nadicinu priču i Slobinu, a naravno i Slobine mame", započela je Anabela svoje izlaganje, a potom se direktno obratila Kristini.

"Kada drugome jamu kopaš, sam u nju, Kijo Kockar, upadaš, a sad ćemo da se ponašamo onako kako nam zakon nalaže. Sud i policija će obaviti svoj posao, sigurna sam u to", rekla je Anabela za Pink.

DOSLO DOTLE DA SE PRETI, PA DRAGA '90 SU ODAVNO IZA NAS!

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track