SAMO MI JE ONA FALILA: Rada na aerodromu srela bivšeg dečka Momira, a onda i Milana, ali nju nikako nije očekivala!
Foto: Printscreen

LJUBAVNI TROUGAO

SAMO MI JE ONA FALILA: Rada na aerodromu srela bivšeg dečka Momira, a onda i Milana, ali nju nikako nije očekivala!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović je na aerodromu srela bivšeg dečka Momira Gajića koji se tu pojavio sa sadašnjom suprugom.

Iako nije očekivala taj susret, Radu je oduševilo što Momir sada ima drugi život u kojem je uspeo da svoju sreću pronađe pored divne supruge, a u međuvremenu je postao i otac.

foto: Printscreen

"Nisam imala situacije da sretnem bivšeg koji sada ima ženu i dete. Supruga mu je divna i sprijateljile smo se, ustvari ne baš sprijateljile, ali smo lepo razgovarale", rekla je Rada i dodala da je Momirova beba slatka.

"Beba je slatka, sve su bebe lepe. Stvarno mi je bilo drago što sam ih srela. Ja sam sigurna u svoje odluke, kao da sam videla nekog ko mi je porodica", rekla je Rada za emisiju "Exkluziv" koja je i zabeležila ovaj susret.

foto: Printscreen

Rada i on iskoristili su priliku i da popričaju o trenutnom životu, ali tu nije kraj. Sa Momirom i njegovom suprugom bila je i Momirova sestra sa kojom Rada nije u najboljim odnosima.

"Samo mi je ona falila. Prelepa, jedna uspešna i samostalna osoba. Predivna", bila je ironična Rada koja svojevremeno nije krila da je upravo Momirova sestra bila jedan od razloga njihovog raskida jer je mislila da Manojlovićeva plasira medijima sve vesti o njihovoj vezi i samim tim estradizuje svoj odnos.

Rada je, nakon Momira, srela još jednog bivšeg dečka - Milana Stankovića za kog je imala samo lepe reči.

"On je jedan divan, stvarno divan dečko, dobar drug. Rekla sam mu da sam srela Momira, umro je od smeha. Drago mi je da smo ostali u dobrim odnosima", rekla je Rada.

foto: Printscreen

(Kurir/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track