DRAMA! SINANOV SIN ZABRINUT: Pustite me iz zatvora da se oprostim od oca
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

Rašid Sakić sin u suzama

DRAMA! SINANOV SIN ZABRINUT: Pustite me iz zatvora da se oprostim od oca

Stars -

Sakićev naslednik tražio dozvolu da pod policijskom pratnjom ode u bolnicu u Tuzlu i obiđe teško bolesnog pevača, s kojim godinama ne razgovara

Sinu Sinana Sakića (61) Rašidu teško je palo to što mu se otac bori za život u bolnici u Tuzli.

Pevačev naslednik, koji služi kaznu u zatvoru u Padinskoj skeli zbog ubistva, zatražio je dozvolu da obiđe oca da bi se s njim oprostio.

- Rašidu je teško palo kad je saznao da je Sinanovo stanje kritično nakon što su mu ugrađena dva stenta između žuči i jetre. Iako njih dvojica godinama ne pričaju, ova vest ga je zabolela. Preko advokata je uputio molbu da mu dozvole da otputuje u Tuzlu uz policijsku pratnju kako bi video oca bar na pola sata - priča naš izvor.

On kaže da Rašid sebe krivi za to što je njegov otac narušio zdravlje.

- Sve bi dao da može da vrati vreme i ispravi svoje greške. Sada bi voleo da ga vidi, makar i u bolničkoj postelji, i da mu kaže sve što ga tišti. Voleo bi da se pomire i nada se da će mu policija tu molbu uslišiti - završava naš izvor.

Rašid Sakić će sledeće godine biti pušten na slobodu. Sinanov sin je optužen da je 2002. u Loznici ubio prijatelja Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. Tereti se i za posedovanje oružja i narkotika, kao i za nanošenje teških telesnih povreda.

Otkako je u zatvoru, Sinan ga je posetio samo jednom, o čemu je govorio za Kurir pre tri meseca.

- Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor! Rekao sam mu: „Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo, ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti. I majka ga je samo jednom posetila. Ni ona ga nije nikad volela“ - ispričao je Sakić.

foto: Facebook

ZABRINUTA Sinanova ćerka objavila potresno pismo

Matori moj, ne spuštaj roletne

Ćerka Sinana Sakića Đulkica objavila je potresno pismo na Fejsbuku upućeno ocu.

- Zahvaljujući tebi, ja sam najbogatija na svetu, ne zato što si mi pružio novac, već ogromnu količinu razumevanja i ljubavi, kojom si me kroz život obasipao. Ti si najbolji otac kojeg dete može poželeti. Najdraži moj, volim te najviše na svetu. Hvala ti što si od mene napravio jakog borca, koji se može uhvatiti u koštac sa životom. Ti si moj zaštitnik i heroj. Matori moj, ne spuštaj na prozore roletne! Bori se za mene, za nas, za mamu, za brata. Ti si nam duša, ti si naša snaga, naš vazduh. Bez tebe bi se sve roletne ovog sveta spustile. Bože, molim te, spasi mi ono što najviše na svetu volim i olakšaj nam, ne otežaj - napisala je Sinanova naslednica.

M. D.

Dragana Mirković

POBEDI U OVOJ BORBI!

Nažalost, znam sve. Upućena sam i od juče sam na vezi sa osobama koje su tamo. Želim da sve brzo prođe, da pobedi u ovoj najvažnijoj borbi u životu. Mnogo mi je žao.

Dragan KojiĆ Keba

BIĆE SVE U REDU

Niko se ne oprašta od njega. Biće to sve u redu.

Šemsa Suljaković

SAMO DA NE PATI

Teško mi je, on mi je omiljeni kolega. Sve vreme mislim na njega. Molim se bogu da mu bude bolje, ili da mu barem olakša muke, jer sam čula da mu je teško. Samo da se naš Sinan ne pati. Sabinu nisam zvala jer znam da joj nije lako, i sad još ja treba da je uznemiravam. Ne mora ni da priča, znam kako joj je.

Stoja

DRŽI SE, SINANE

Pomolimo se svi za zdravlje legende i pevačke gromade. Drži se, Sinane, tvoja sestra je uz tebe.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track