ŽARKO PRETI SAŠKI KARAN: Ako je sretnem negde, lupiću joj šamarčinu!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

LEPOG MIĆU ĆE TUŽITI

ŽARKO PRETI SAŠKI KARAN: Ako je sretnem negde, lupiću joj šamarčinu!

Stars -

"Neka crkne go*nara, ali je neću tužiti”, kaže Žarko

Žarko Stojanović, jedini učesnik koji je iz rijalitija izveden uz policijsku pratnju, a u jednom intervjuu otkriva da će Lepog Miću tužiti, a da će Sašku Karan ošamariti ako je sretne!

"Ne kajem se što sam ušao u „Zadrugu”, jer je za mene ovo iskustvo ipak bilo zabavno. Od samog početka do kraja, iako je kraj bio bez veze", kaže Žarko i otkriva zašto namerava da podnese tužbu protiv Lepog Miće.

"Mića je stvarno hteo da me ubije i tu nema zezanja. Tužiću ga svakako, a što se Saške tiče, ne želim da se zbog nje vučem po sudovima. Neka crkne go*nara, ali je neću tužiti. Ipak, ako je sretnem na ulici, lupiću joj dobru šamarčinu", kaže Stojanović, koji nije propustio ni da prokomentariše ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića.

foto: Printscreen

"Luna je stvarno zaljubljena, ali ume ona i da pretera. Ume da zaplače zbog sitnice, a na njene emocije reaguje publika, što Luni godi. Ali ne mogu da ne budem iskren, jer se vidi koliko Luna voli Slobu, dok se isto ne može reći za njega. Ne verujem da je on iskren, pogotovo se to videlo kada je Kija došla u „Zadrugu”. Nikada tako nešto nisam video, bračni par koji se ponaša kao da nikada nisu bili zajedno", kaže Žarko i otkriva ko mu je favorit za pobedu.

"Voleo bih da to bude Sara, poštena je, ne da na sebe, ali ni na svoje prijatelje, kada oseti da to tako treba. Često smo razgovarali pred spavanje i imamo mnogo toga zajedničkog. Osim Sare, i Maca mi je favorit. Mi smo se svađali u početku, ali je Maca jedna od retkih koja nikog nije udarila, koju svi napadaju i koja može sve da izdrži", zaključuje Stojanović.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Gazivoda, suprug pevačice Saške Karan, kaže da njegova supruga često upada u konfliktne situacije, iz kojih, najčešće, sama izlazi.

"Očigledno je da Žarko nije dobro upoznao Sašku, jer je ona najhrabrija osoba koju poznajem. Neću joj ja biti potreban da je branim, već će Žarku trebati lekar, najverovatnije ortoped, nakon okršaja sa Saškom. Muškarac koji razmišlja da se osveti ženi slabić je. Ujedno, tako pokazuje i šta je spreman da danas-sutra uradi svojoj ženi, devojci ili dečku", kaže Gazivoda.

(Kurir/Alo, Foto:D. Kadić/D. Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track