Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! SINAN SAKIĆ IZ BOLNICE ZA KURIR: Dobiću i ovu bitku!
Foto: Kurir

Pevač optimista

EKSKLUZIVNO! SINAN SAKIĆ IZ BOLNICE ZA KURIR: Dobiću i ovu bitku!

Stars

Pevač kaže da se ne predaje i da će uz ljubav supruge, dece, prijatelja i publike ponovo biti onaj stari

Sinan Sakić, koji se leči u Kliničko-bolničkom centru u Tuzli, poručio je ekskluzivno za Kurir da se neće predati i da će pobediti bolest. On je naglasio da mora da izdrži prvenstveno zbog svoje porodice, prijatelja i publike.

- Uspeću! Bolestan sam, ali bolje se osećam. Neću umreti, dobiću i ovu bitku zahvaljujući mojoj ženi, deci i ljudima koji me vole. Hvala svima koji brinu - poručio je kralj nekadašnjeg Južnog vetra preko svoje dece za Kurir.

On i dalje posle teške operacije otežano priča. Komunicira samo sa članovima porodice i lekarima.

foto: Kurir

Kako saznajemo, Sinanovo zdravstveno stanje znatno je bolje, zbog čega je u toku jučerašnjeg dana sa intenzivne nege prebačen u sobu, ali je i dalje pod budnim okom lekara.

- Za razliku od prethodnih dana, Sinan se mnogo bolje oseća. Pomalo hoda, ali još uvek je slab. Konstantno je pod lekovima, što je i normalno s obzirom na to da je oboleo od trećeg stadijuma jetrene encefalopatije (hepatitične kome). Pre tri dana ugrađen mu je i stent u žučni kanal, pa se polako oporavlja i od te operacije. Njegova supruga Sabina ne odvaja se od njega, pa s medicinskim timom prati Sinanovo stanje. Poslednjih dana mu je mlađi sin Alen svakodnevno dolazio u posetu, a juče mu je bila i ćerka Đulkica - otkriva naš izvor.

foto: Dragan Kadić

Kada je Sakić ugledao ćerku na vratima, počeo je da plače kao malo dete.

- Ona je bukvalno skočila na njega i dugo ga nije ispuštala iz zagrljaja. Oboje su pustili suze. Ćerka ga je molila da ih ne napušta jer im je potreban, te mu je izjavila ljubav. Ona je u Tuzlu došla prethodnog dana, ali je zaposleni nisu pustili da vidi oca pošto je bilo prošlo vreme za posete - kaže naš izvor.

Sinana je u bolnici posetio i dugogodišnji prijatelj Muharem Serbezovski.

foto: Privatna Arhiva

IMA NADE Sinanova ćerka Đulkica

DESILO SE ČUDO, TATA JE BOLJE!

Ćerka Sinana Sakića Đulkica Amzić za Kurir kaže da je njenom ocu teško što se njena majka mnogo sekira zbog njega, ali da mu njeno prisustvo daje snagu da se bori:

- Tatin osmeh mi je najbitniji. Molim se svakodnevno za njega, živim za to da on ozdravi i da ponovo svi budemo na okupu. On je sada bolje nego ranije, kao da se desilo neko čudo.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Privatna arhiva, Kurir, Dragan Kadić

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Saznajte koji su utisci učesnika Parova odmah po izlasku iz vile i sta su poručili bolesnom kolegi Sinanu Sakiću

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...