SINANOV SIN PRIZNAO: Mnogi žele da tata umre!
Foto: Kurir

Alen Sakić se ne odvaja od bolesnog oca

SINANOV SIN PRIZNAO: Mnogi žele da tata umre!

Stars -

Najmlađi Sakić kaže da se pevač u inat svim lošim ljudima bori da preživi i da će za mesec dana biti zdraviji od svih.

Mlađi sin Sinana Sakića Alen ne odvaja se od očeve bolničke postelje. Čim je pevač primljen na kliniku u Tuzlu, gde je operisan, on je stigao u Bosnu.

Alen se do sada nikada nije oglašavao u medijima, ali je tu odluku promenio jer ga je pogodila laž da je Sinan preminuo.

- Tata se mnogo bolje oseća. Teško je, ali sada lagano sve ide svojim tokom. Još uvek ne možemo da se radujemo dok se sve ne stabilizuje - počinje Alen i nastavlja:

foto: Dragana Udovičić

- Besan sam što su neki izmislili da je preminuo. Svi hoće da on umre, ali je on u inat tim lošim ljudima preživeo. Videćete, Sinan će za mesec dana biti zdraviji od svih nas zajedno. On je borac i nikada se ne predaje. Da ga samo vidite, smeje se po ceo dan i u ovako teškim trenucima, čak se i šali na svoj račun. Lekari su oduševljeni njegovom poslušnošću - priča Alen i dodaje da mu je tata obećao da će živeti bar još 20 godina kako bi dočekao njegovu decu.

- Mora Sinan da sačeka da se oženim, pa da malo i mojim hajducima bude deda. Nema mrdanja još minimum bar dve-tri banke (smeh) - završava Sakićev sin.

foto: Damir Dervišagić

Teško joj

ŠEMSI POZLILO ZBOG SINANA

Šemsi Suljaković iznenada je pozlilo nakon što joj je javljeno da je Sinan Sakić završio u bolnici. Pevačica se mnogo uznemirila što se njen prijatelj i kolega iz Južnog vetra razboleo, pa je bila prinuđena da ode na pregled zbog srčanih problema. Ona je vezana za Sakića i sve u vezi s njim mnogo je pogađa. Stalno je na vezi sa Sinanovom suprugom Sabinom i raspituje se za tok njegovog oporavka.

Kurir / M. Dejanović

Foto: Kurir, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Saznajte koji su utisci učesnika Parova odmah po izlasku iz vile i sta su poručili bolesnom kolegi Sinanu Sakiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track