BOJAN MAROVIĆ SE POTPUNO PROMENIO: Pevač progovorio o učešću u rijalitiju
Foto: Promo

ISKRENO

BOJAN MAROVIĆ SE POTPUNO PROMENIO: Pevač progovorio o učešću u rijalitiju

Stars -

Miljenik žena Bojan Marović odlučio je da se pozabavi svojim izgledom, pred izlazak nove pesme.Ovaj svojevremeni srcelomac se kako izgleda uozbiljio i odlučio da se vrati na scenu jači nego ikad!

"Ja sam neko ko ne pristaje na kompromise, pa tako nisam prešao crtu pop muzike, bez obzira što u našoj zemlji postoji vrlo mali prostor za bavljenje pop muzikom.U poslednje vreme preovladava neka moderna muzika, koja vuče na narodnjake, ali nije klasičan narodnjak.Muzika sa kojom ja nisam flertovao i trudim se svim silama da ostanem veran početničkom pravcu", priznaje Marović.

Pored toga, Marović je jedan od retkih koji nije pristao na učešće u rijaliti programima, iako su ponude stizale sa svih strana.

foto: Damir Dervišagić

"Bilo je zaista poziva i moram priznati dobrih ponuda, ali ja ne vidim sebe ni u jednom rijalitiju. Ne zato što mislim da sam ja neko i nešto, nego što mislim da se ne bih snašao u takvom formatu, pa bi meni to više bila antireklama, nego reklama", tvrdi Marović. Ovaj zavodnik, za kojim žene godinama unazad lude, u jednom trenutku je nabacio priličan broj kilograma sa kojim se uspeo izboriti, a na koji način, najbolje se vidi na fotografijama.

Pored redukovanog režima ishrane, Marović je svakodnevno vežbao, a kako bi povratio prvobitan izgled, poznati pevač je angažovao reprezentativca Srbije u bodi bildingu Dalibora Dodića, kod kog je svaki dan išao u teretanu!

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs, Foto: Promo, Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTAND AMG NAJPOSEĆENIJI NA SAJMU MEDIJA: Stotine ljudi došlo na panel sa učesnicima Parova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja