Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! RACIJA NA NASTUPU: Policija tražila drogu kod Dare
Foto: Vladimir Šporčić

Frka

EKSKLUZIVNO! RACIJA NA NASTUPU: Policija tražila drogu kod Dare

Stars

Inspektori prekinuli Bubamarin koncert i pretresli sve goste, pa i pevačicu, u čijoj torbi su tražili narkotike

Dara Bubamara bila je prinuđena da prekine svoj nastup nakon što je u jedan beogradski klub, gde je pevala, upala policija i izvršila pretres!

foto: Vladimir Šporčić


Inspektori nisu poštedeli ni folkerku, pa je i ona, kao i svi gosti, morala da preda svoju torbicu na pregled. Srećom, kod nje nije pronađeno ništa sumnjivo.

foto: Vladimir Šporčić

- Tokom racije nastao je tajac. Dara je odložila mikrofon i stala u red za pretres. Bila je prilično uznemirena, iako je znala da je čista. Bilo joj je neprijatno jer su joj prekinuli nastup. Dala je policajcu svoju torbicu i našalila se s njim, rekavši mu da tu neće ništa naći osim novčanika, parfema i ključeva - priča naš izvor s lica mesta i dodaje da folkerka nije navikla da joj policija upada na nastup.

foto: Vladimir Šporčić

- Dara nema iskustvo s tim, u tim situacijama ne zna kako da se ponaša. Nikad nije imala dodir s drogom, ali uvek se plašila da joj neko nešto ne podmetne. Tako je i preksinoć samo ponavljala: „Kakav sam baksuz. Neko će mi nešto uvaliti, izbiće skandal, a ja ni kriva ni dužna.“ Srećom, sve se završilo dobro, Bubamara je nastavila da peva i napravila pravi spektakl na bini - kaže naš izvor.

foto: Vladimir Šporčić


Nakon toga, pevačica nam je rekla da joj je drago što su policajci bili na nastupu jer se pored njih oseća sigurno.

- Drago mi je kad policija dođe na nastup jer sam onda i ja bezbedna. Svašta se dešava po klubovima, a kad uniformisana lica dođu, onda sam mirnija. Možda ljudima nije prijatno kada vide kordon policije ispred kluba, ali ti ljudi rade svoj posao. Na sreću, nikad nisam doživela neprijatnost - rekla je Bubamara za Kurir.

foto: Damir Dervišagić


Racija pronašla drogu

BULAT PRIVEDEN SA ŽENOM


Srećom, Dara nije prošla kao njen kolega Marko Bulat. Barska policija je krajem avgusta upala na njegov nastup i prilikom pretresa kod pevačeve supruge Marije pronašla oko 0,6 grama kokaina. Ona je preuzela krivicu i priznala da su narkotici za njenu ličnu upotrebu, a ne za prodaju. Protiv Marije je sudu za prekršaje podneta prijava zbog kršenja zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

O novom dečku

foto: Dado Đilas


Dušebrižnici mi zavide!


Dara na nastup nije povela novog dečka, košarkaša Nemanju Bezbradicu, s kojim je u vezi od marta, o čemu je Kurir prvi pisao.

- O tome ne želim da pričam. Dosta sam privatni život davala na tacni. Sve što mogu da kažem je da sam srećna, ispunjena, zadovoljna, punim klubove i dušebrižnici mogu samo da mi zavide - rekla je folk zvezda.

 

 

Kurir /  LJILJANA STANIŠIĆ

 

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...