Najnovije vesti

SKANDALI JE PRATE: Momirovoj sestri nije odgovarala Rada Manojlović, a pogledajte sa kojom poznatom damom je bio u vezi pre nje
Foto: Aleksandar Jovanović

godinama su bili zajedno

SKANDALI JE PRATE: Momirovoj sestri nije odgovarala Rada Manojlović, a pogledajte sa kojom poznatom damom je bio u vezi pre nje

Stars

Pevačica Rada Manojlović nedavno je na aerodromu srela bivšeg dečka Momira Gajića, što je odmah medijski propraćeno. Međutim, još veću pažnju izazvale su pevačicine izjave o njegovoj sestri Tijani. Međutim, ove detalje verovatno niste znali.

"Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama", izjavila je Rada nakon što je sasvim slučajno na aerodromu srela Momira, njegovu sestru, ali i njegovu suprugu i bebu. Kako su se tu našle i novinarske ekipe, Tijana je mislila da je Rada i ovaj put htela medijsku pažnju preko njenog brata, te su ponovo ušle u konflikt.

foto: Zorana Jevtić

Rada je priznala i to da je Momirova sestra oduvek bila protiv njihove veze.

 

"Nikada me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava", objasnila je Rada.

foto: Damir Dervišagić

Interesantno je to da je Gajić pre veze sa Radom nekoliko godina bio u ljubavi sa manekenkom Katarinom Rebračom. Njihova veza je trajala od 2009. do 2012. godine, a onda je Momir rešio da ostavi Katarinu, jer nije mogao da trpi pritisak zbog toga što joj se sudi za zloupotrebu položaja.

foto: Zorana Jevtić

Podsećamo, Katarina se tereti da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke, koji je osnovala 2006. godine. Ona je zbog sumnje da je počinila ovo protivzakonito delo uhapšena 2010. godine, a u pritovru je provela šest meseci. Suđenje Katarini Rebrači i dalje traje.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Puls)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NA AERODORMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...