PRVI IZLAZAK U GRAD POSLE ROĐENJA BLIZNAKINJA: Jovana blista nakon porođaja!
Foto: Damir Dervišagić

SUPERMAMA

PRVI IZLAZAK U GRAD POSLE ROĐENJA BLIZNAKINJA: Jovana blista nakon porođaja!

Stars -

Voditeljka sa suprugom Željkom Joksimovićem izašla na večeru i uživala u društvu prijatelja Nenada Kneževića Kneza i njegove verenice Tatjane

Jovana Joksimović porodila se pre manje od mesec dana, a već je vratila vitku liniju, koju je imala pre nego što je zatrudnela. Voditeljka se sa suprugom Željkom Joksimovićem pojavila u jednom prestoničkom restoranu i pokazala da izgleda bolje nego ranije.

foto: Damir Dervišagić

Roditelji trogodišnjeg Koste i jednomesečnih bliznakinja Srne i Ane rešili su da sebi daju malo oduška i izašli su u provod. Naš paparaco uslikao je popularni par u centru grada, a ovo je Jovanino prvo pojavljivanje u javnosti otkako je izašla iz porodilišta. Nismo mogli da ne primetimo da je voditeljka ekspresno vratila liniju, pa su njene vitke noge blistale u kratkoj crvenoj haljini i crnim čizmama, a od stomaka nema ni traga ni glasa.

foto: Damir Dervišagić

Željko, koji je na večeru izašao posle probe za konceret „Dva sveta“ koji će održati 1. decembra u Sava centru, i Jovana uživali su u društvu prijatelja. Oni su se u restoranu zadržali nekoliko sati, a lokal su napustili zajedno s Nenadom Kneževićem Knezom i njegovom verenicom Tatjanom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VODITELJKA BLISTA: Željko izveo Jovanu i bliznakinje iz porodilišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track