ABRONOŠA: Ambiciozna neće da živi sa svekrvom!

Usred srede

ABRONOŠA: Ambiciozna neće da živi sa svekrvom!

Stars -

Zdravo, najdraže moje abronošice. Još jedna sreda je došla i presrećna sam što mogu da podelim nove tračeve s vama! Dugo nisam pisala o Ambicioznoj pevačici, spremnoj na sve zarad slave, i njenom dečku Potrčku, koji ju je i vinuo među poznate.

Iako važe sa skladan ljubavni par, čula sam skandalozne priče o njima. Osim što ga Ambiciozna vara na svakom koraku, njihova veza je u velikoj krizi. A ispričaću vam i zašto. Kako sam saznala od mojih veoma upućenih izvora, Potrčko je na nagovor svoje porodice pitao Ambicioznu da se preseli u njihovu porodičnu kuću i da živi s njegovim roditeljima, ali njoj se ta ideja nikako nije svidela. Ipak, kako ne bi ispala bezobrazna prema ruci koja je hrani, rekla mu je da će razmisliti.

Pošto mu je nakon nekoliko dana iznela istinu i rekla da ipak ne želi da bude u istoj kući s njegovom mamom, koja bi joj tako kontrolisala karijeru, Potrčko se našao između dve vatre - roditelja, od kojih zavisi, i devojke koju mora da sluša. Njihova veza je zbog toga u opasnoj krizi, svađaju se konstantno, a Ambiciozna razmišlja da ga ostavi. Ipak, svesna da će karijera da joj ode u nepovrat, pevačica ne zna šta će.

Druga priča tiče se mladog pevača, zvaćemo ga Pobednik. Dečko je stvarno fin i vaspitan, ali ima devojku Vešticu, koja ga sprečava da napreduje u karijeri. Nedavno sam saznala neke pipave priče o njemu, a on me je zvao i molio da to ne objavljujem jer se plaši svoje izabranice. Naime, ptičica mi je rekla da je pevač pre nekoliko godina, dok još nije upoznao Vešticu, bio u vezi s jednom aktuelnom rijaliti učesnicom. Njih dvoje su tada bili klinci i ljubav je trajala svega nekoliko meseci. Izlazili su zajedno, pojavljivali se na događajima, ali on to sada krije kao zmija noge.

Kada sam ga zvala, Pobednik me je preklinjao da ne objavljujem tu priču. Ja sam mu objasnila da bi to bio vrtoglavi uspon u njegovoj karijeri, a on je rekao da će ga Veštica ostaviti. Ne znam šta je sa ovim današnjim muškarcima, sve neki papučari.

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja