MARINKOVIĆ IZBEGAVA DETE: Ivan nije video ćerku godinu dana!
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Stars RIJALITI

MARINKOVIĆ IZBEGAVA DETE: Ivan nije video ćerku godinu dana!

Stars -

Bivši muž Goce Tržan sastao se s Lenom tek nakon što je dobio ponudu da učestvuje u „Parovima“. Čak je od pevačice tražio 100 evra da bi naslednici kupio poklon

Ivan Marinković godinu dana nije video ćerku Lenu, koju je dobio u braku s Gocom Tržan, saznaje Kurir Stars. Nakon što je učesniku „Parova“ preminula majka, pao je u veliku krizu, zbog čega je izbegavao susret sa svojom jedinicom.

- Marinkoviću je poslednjih godinu dana života prava agonija. Dugo mu je trebalo da se oporavi od smrti majke, a borio se i s alkoholizmom. O ćerki nije brinuo. Zna da je ona u sigurnim rukama jer se Goca bori da Leni obezbedi sve što je potrebno. Imao je običaj da je ponekad pozove telefonom i to je sve - otkriva naš izvor.

Čim je pevačicin bivši muž dobio ponudu za rijaliti, pozvao je ćerku da se vide kako bi opravdao ulogu požrtvovanog oca.

foto: Damir Dervišagić

- Ivan se nekoliko dana pred ulazak u „Parove“ video s Lenom i pohvalio se njihovom zajedničkom fotografijom na Fejsbuku. Želeo je da ostavi utisak dao ima normalan odnos s njom, iako je pozadina totalno drugačija - kaže naš izvor.

On je čak ranije od Goce tražio novac kada je trebalo da se vidi sa ćerkom.

- Kad je Lena trebalo da ide kod njega, on je od Goce tražio da mu pošalje po 100 evra da bi imao za osnovne potrebe dok je ćerka s njim. Međutim, pevačica ga je odbila s obrazloženjem da Lena nije razmažena i da joj je dovoljno da samo prošetaju parkom - kaže naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Tržanku:

- Neću komentarisati više ništa što ima veze s tim čovekom. Nadam se da me razumete.

foto: Dragana Udovičić

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja