ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO DETALJE: Evo šta mu najteže pada kada brine o bliznakinjama!
Foto: Vladimir Šporčić

PONOSNI TATA

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO DETALJE: Evo šta mu najteže pada kada brine o bliznakinjama!

Stars -

Poznati srpski kantautor navodi da nakon koncerta jedva čeka da uđe u stan i oseti mir i toplinu porodičnog doma.

Željko Joksimović trenutno je tata koji je zaposlen 24 sata. Drži koncerte širom regiona, priprema beogradski solistički koncert i sa suprugom Jovanom brine se o Ani i Srni. Međutim, kada smo ga sreli na jednom događaju, umoru nije bilo ni traga.

- Super je osećaj. Vidi mi se malo po licu da pokušavam da se koncentrišem da nemam grimase. Nije lako, ali opet, ni preterano teško. Očekivali smo mi to da će tako nešto da nam se desi, ali uživamo maksimalno. Odlično se osećam zaista, imao sam neke koncerte poslednjih dana. Ne dam se, pijem vitamine... - kaže nam odmah Željko.

foto: Zorana Jevtić

Nedavno je supruga Jovana na Instagramu objavila šaljivu fotografiju na kojoj mužu poručuje da ga jedva čeka kod kuće. S obzirom na to da ga je oduvek pratila na koncertima, muzičar nam otkriva da li mu porodica sada nedostaje dok nastupa.

- Naravno da mi nedostaje, to je potpuno prirodno. Šalje mi slike, čujemo se dok sam odsutan i jedva čekam kada uđem u stan. Taj osećaj mira i topline kada ulazim u stan zna svako ko voli svoju porodicu.

foto: Vladimir Šporčić

U svemu ima Jovaninu podršku, ali i pomoć. Ni Srni ni Ani ne nedostaje mamine, ali ni tatine pažnje.

- Delimo sve obaveze. Možda je malo nezgodno buđenje noću, ali ne pada nam teško. Bebe su male, rutina je sada važna. U ovim danima puno pažnje i vremena poklanjamo Kosti, koji je divan stariji brat - kaže Željko.

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VODITELJKA BLISTA: Željko izveo Jovanu i bliznakinje iz porodilišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track