Najnovije vesti

TRAGIČNA SUDBINA LEPE LUKIĆ: Evo zašto je najtužnija kraljica narodne muzike doživela nervni slom u Parovima kada su joj pomenuli decu!
Foto: Printskrin Youtube

POTRESNA PRIČA

TRAGIČNA SUDBINA LEPE LUKIĆ: Evo zašto je najtužnija kraljica narodne muzike doživela nervni slom u Parovima kada su joj pomenuli decu!

Stars

Pevačica Lepa Lukić nedavno je doživela "nervni slom" u rijalitiju "Parovi" kada joj je Mili pomenuo nerođenu decu. Svi su se potresli, iako mnogi ne znaju da se iza njegove grube rečenice krije jedna izuzetno tužna i potresna priča.

Zvezda narodne muzike to je dugo krila od javnosti, ali u sebi je duboko patila i njeno kajanje neće proći sve dok je živa.

Zbog greške lekara više nikada nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je život posvetila sinu svog brata i njegovoj deci. Međutim, činjenica je da to nije dovoljno za potpunu sreću koju majčinstvo nosi. Za nju je posle toga nastao pravi pakao.

Lekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dve nedelje. Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je želela da ima bebu.

foto: Damir Dervišagić

Često je umela da kaže: "Bolje da sam i ja umrla" - ispričao je jednom prilikom Lepin blizak prijatelj.

Kako se prvo pričalo, Lepa Lukić nije mogla da se ostvari u ulozi majke iz zdravstvenih razloga, a njen bivši suprug Vlada Perović je svojevremeno potvrdio da je uzrok tome greška lekara prilikom abortusa.

"Ona je svoju tugu sakrila za javnost, a u sebi je duboko i iskreno patila. Dugo je sebe krivila zbog svega, nosila je krivicu na duši godinama. Nadam se da je uspela da se izbori sa tim i da je oprostila sebi", rekao je Perović ranije i dodao kako mu je život sa Lepom uprkos svemu bio prelep.

foto: Stefan Jokić

Pevala sam godinama i druzila se sa vama al' osta suza na mom licu sto ne rodih naslednicu..." - samo je deo teksta ove autobiografske pesme.

Rijaliti emisija "Sladak život" na televiziji B92 svojevremeno je prikazala kako izgleda svakodnevni život Lepe Lukić, koja se nije odvajala od svoje tamnopute lutke Milice, obasipala ju je poklonima i često je govorila kako se plaši da joj nije dobra majka. Garderobu za lutku kupovala je u radnjama za decu, a ne za lutke.

foto: Printskrin Youtube

"Kada sam bila na vrhuncu slave, na dve godine sam se povukla i pokušavala da kod lekara nešto promenim da bih dobila dete. I nisam uspela. Kasnije sam se pomirila sa sudbinom. Tek u kući "Velikog brata" podsetili su me na to", rekla je Lepa 2010. godine u intervjuu.

"Uvek pre spavanja uzmem je u naručje, a kada se vratim sa nastupa tepam joj: Otišla mama i ostavila bebu, sram je bilo". Ponekad se ponašam kao da je živa, pa je s vremena na vreme prebacim na stomak, jer mislim da će je leđa boleti.

foto: Printskrin Youtube

Upotpunila je veliku prazninu u mom životu. To je najveći trofej koji sam dobila", otvorila je dušu Lepa Lukić.

Pre godinu dana Lepa Lukić preživela je incident, kada su joj usred noći, dok je spavala, u stan u Žarkovu ušli lopovi i opljačkali je. Uzeli su joj dokumenta, kartice, novac, ali najdražu stvar joj nisu dirali.

"Milica je ostala tu. Neće niko Milicu. Bilo bi mi jako žao da su mi to uzeli", izjavila je pevačica tada.

foto: Printskrin Youtube

Lepa Lukić učestvovala je u nekoliko rijalitija, a trenutno je u "Parovima". Dok je jedni podržavaju, drugi osuđuju ovaj njen postupak govoreći da joj to nije trebalo. Kako je i sama rekla, u rijaliti je otišla da bi pokazala da je žena iz naroda.

"Htela sam sebe da preispitam da li u ovim godinama mogu da trpim da mi neko naređuje, da ne spavam preko dana. Jer ceo život radim ono što hoću.

Svi su mislili da Lepa samo peva, a ja sam dete sa sela koje nikada nije zaboravilo da radi sve kućne poslove", izjavila je Lepa, koja je osim "Parova" učestvovala i u "Velikom bratu" i na "Farmi".

foto: Printscreen

(Kurir.rs) 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...