EVO ZAŠTO PEVAČICA KRIJE PRVI BRAK: Lepoj Lukić muž pretio ubistvom!
Foto: Dragana Udovičić

Otkrivamo

EVO ZAŠTO PEVAČICA KRIJE PRVI BRAK: Lepoj Lukić muž pretio ubistvom!

Stars -

Jedva se izvukla joj je zbog ljubomore pravio probleme i branio joj da peva

Lepa Lukić krije da je pre braka sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem bila udata za sada pokojnog Tomu Lukića, uz koga je preživela pravi pakao.

Možda je baš mučan život s njim upravo razlog zbog kojeg o ovome nikada javno nije govorila. Iako je s Tomom prošla teške trenutke, pa čak joj je i život bio ugrožen, ona je zadržala njegovo prezime, koje i danas nosi.

Navukao je na kocku

Kako Kurir saznaje, Lepin prvi suprug bio je ljubomoran, zbog čega je pevačici nekoliko puta zapretio ubistvom i sedam godina joj nije davao razvod. On ju je i navukao na kocku, porok koji je i danas prati. Lepina najbolja prijateljica Nadica, koja joj čuva kuću dok je pevačica u „Parovima“, za Kurir otkriva kroz kakve je muke Lepa prolazila u braku s Tomom.

- Bio je bolesno ljubomoran. Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča.

Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao - priča Nadica i dodaje da je Lepa sve oprostila Tomi pred njegovu smrt.

Sve mu oprostila

- On se ponovo oženio jednom Jovankom. Kada se razboleo i završio u bolnici, njegova žena je pozvala Lepu i rekla joj da Toma želi da je vidi i da mu je amputirana noga. Otišla je kod njega, to je bilo ljudski s njene strane. Rekla mu je da mu je sve oprošteno. Dan pred njegovu smrt ponovo je tražio da je vidi, ali Lepa nije bila u Srbiji. Jovanka ju je sutradan nazvala i saopštila joj da je preminuo.

Otišla je na sahranu, ja sam je na Đurđevdan vozila na Bežanijsku kosu. Njegova porodica ju je maksimalno ispoštovala, a njegov sin, koga je dobio u braku pre pevačice, zagrlio je Lepu i isplakao joj se na ramenu. Ona ga je volela kao da je njeno dete - završava Nadica.

Lukić nasledila od muža

LEPA JE LEPAVA MUŠOVIĆ

Malo ljudi zna da se kraljica narodne muzike zapravo zove Lepava Mušović, ali se s nadimkom i prezimenom prvog muža afirmisala na estradi, pa se zato i dan-danas tako predstavlja. Nju svi zovu Lepa iako joj je u ličnoj karti drugačije ime koje joj je odabrala majka Milosija.

Mašala

UDAVALA SE TRI PUTA

Lepa se nakon braka s Tomom Lukićem udala za Vladu Perovića, od koga se razvela nakon što ga je uhvatila s ljubavnicom u krevetu. Treći brak sklopila je sa sadašnjim mužem Milanom Milanovićem pre 17 godina. On je tada živeo u Kanadi, ali već nekoliko godina, otkako je u penziji, boravi u Jagodini i Beogradu.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track