MIRA ŠKORIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU: Lice joj se potpuno izdeformisalo!
Foto: Dragan Kadić

PROBLEM SA ZDRAVLJEM

MIRA ŠKORIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU: Lice joj se potpuno izdeformisalo!

Stars -

Pevačica se pojavila na snimanju humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato” pod temperaturom, nakon što je primila infuziju u Urgentnom centru.

Mira Škorić je sve vreme dok su je maskeri prerušavali brisala nos, da bi se u jednom trenutku prisutnima požalila da joj smetaju blicevi foto-aparata.

- Mira je pod temperaturom. Bila je i u Urgentnom centru, gde je primila infuziju. Ipak, ništa je nije moglo zaustaviti da uđe u kožu Marije Šerifović. Nervozna je mnogo i rekla je da joj smetaju blicevi foto-aparata - otkrio je dobro obavešteni izvor.

foto: Dragan Kadić

Vidno nervozna i ne preterano raspoložena za saradnju, pevačica je izgledala veoma loše. Lice joj je bilo potpuno deformisano, imala je jako crvenilo, a zanimljivo je da ni tako bolesna nije ispuštala cigaretu iz ruke. Uprkos prehladi i problemima, folkerka nije želela da izostane sa snimanja, iako je imala opravdanje, već se stoički izborila sa problemom. Ona je otkrila da joj imponuje što je dobila da imitra Mariju Šerifović.

- Fenomenalno sam se snašla u ulozi Marije Šerifović. Ona je najbolja pop pevačica na Balkanu, koja nas je sve obradovala kada je dovela „Evrosong“ u Beograd. Izdržaću nastup, nisam prehlađena - rekla je Mira za na iznenađenje svih prisutnih.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MIRA ŠKORIĆ IZNENADILA ĆERKU: Svojoj naslednici priredila ludu rođendansku zabavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track