BANE MOJIĆEVIĆ NAPUSTIO SUPRUGU PRE 2 MESECA: Komšije otkrile istinu o razvodu, a evo šta je razlog!
Foto: Damir Dervišagić

OBRISAO SVE SLIKE SA DRUŠTVENIH MREŽA

BANE MOJIĆEVIĆ NAPUSTIO SUPRUGU PRE 2 MESECA: Komšije otkrile istinu o razvodu, a evo šta je razlog!

Stars -

Branislav Bane Mojićević je poznat kao fin, vaspitan i čestit momak koji nikada nije preko skandala gradio karijeru. Međutim, spekuliše se da Bane više od dva meseca ne živi sa suprugom, koju je navodno ostavio zbog menadžerke.

Inače, Milica i Bane imaju dvoje dece, Radoša i Mašu. Bane je i izbrisao sve fotografije sa porodicom koje je uredno kačio na društvene mreže, što je potpuno neobično, a samo još jedan razlog da se ova priča proveri. Zanimljivo je da pobednik „Zvezda Granda“ više od nedelju dana nije bio dostupan i do njega je bilo nemoguće doći, a onda se javio. I uopšte nije delovao iznenađen našim pozivom:

"Tresla se gora, rodio se miš. Još sam sa suprugom, a naše fotografije ne objavljujem jer želim da sačuvam privatnost. To neko plasira lažne informacije", rekao je Bane poprilično nezainteresovan. Oni koji prate Baneta na društvenim mrežama znaju da su iste obilovale fotografijama porodice, pa priča o privatnosti porodice malko ne pije vodu. Međutim, ljudi iz Banetove komšije bile su voljne da pričaju na ovu temu sa novinarima, pa je tako prvi gospodin rekao:

foto: Damir Dervišagić

"Bane je moj komšija sa istog sprata. Retko lepo vaspitan mladić, ali nešto ga ne viđam u poslednje vreme. Suprugu mu i vidim, ali njega ne", kaže gospodin u godinama, a na pitanje da li je čuo da su se Mojićevići rastali, odmahuje glavom i sleže ramenima. Ali šarmantna crvenokosa žena koja živi u ulazu pored pevačevog je bila mnogo više od pomoći:

"Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori", osmehuje se gospođa šeretski, kao da je baš u tom trenutku postala deo novinarske ekipe. No, njena priča se tu ne završava, već nastavlja šapćući:

"Znate šta sam čula, da je Bane ovaj stan da li kupio ili iznajmio od Cakane, one pevačice. Ili od njene ćerke, nisam sigurna, al’ eto. A uvek mi je bio nešto previše fin", rekla je gospođa pre nego što je otišla na pijacu. Dragica Radosavljević Cakana potvrdila je da je pre nekoliko godina njen stan na Novom Beogradu kupio upravo Bane, kao što je komšinica rekla.

"Nisam ni znala da je on kupio taj stan, a kako je na lepom mestu, za njega je bilo mnogo zainteresovanih. I tako je došla Banetova žena Milica i mi smo razgovarale, a ona mi je rekla: “Znate, moj suprug je na neki način vaš kolega“. I onda se ispostavilo da je ona udata za Baneta, a od svih mladih pevača ja njega nekako najviše volim i on je jedan divan momak. Divan. Taj stan je baš prostran i ima mesta za celu porodicu", kazala je Cakana. Još jedna komšinica je bila raspoložena za priču.

"Otišao je on." "Mislite, poslovno? Na put?" "Jok, otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom", rekla je gospođa. S druge strane, zanimljivo je da objave supružnika Mojićević na društvenim mrežama indiciraju da se nešto u njihovom braku dešava. I dok se kod Milice na Tviter nalogu može naći objava:

„Svaki roditelj, sve što radi u životu, odražava mu se na decu. Možda se neće ponositi, ali bar pazite da vas se jednog dana deca ne stide“, kod Baneta se može pročitati:

„Pametniji ne popušta, pametniji odmah napušta.“

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Puls/D.I. Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JOŠ NISTE VIDELI: Bane Mojićević otkrio spektakularan detalj sa Teodosićeve i Jelisavetine svadbe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track