MILJANA OPET SMUVALA IVANA: Mogu da te imam kad god hoću!
Foto: Printskrin

Ljubav

MILJANA OPET SMUVALA IVANA: Mogu da te imam kad god hoću!

Stars -

Očigledno je da Miljana Kulić nije prebolela Ivana Marinkovića, kao što je pričala, pa se na žurki u sredu ponovo smuvala s njim.

Rijaliti učesnica je popila koju čašicu više, nakon čega je spopala bivšeg muža Goce Tržan. Miljani nije smetalo što je Ivan u vezi s Meom Bond, s kojom je zakazao veridbu za vikend, pa ga je strasno ljubila. Pored toga, Kulićeva je Ivanu poručila nešto što niko nije očekivao.

- Je l’ vidiš da mogu da te imam kad god hoću? - pitala ga je Miljana, a Ivan se nasmejao i nastavio da je grli i ljubi.

foto: Redakcija soba 901

Ovo je veoma potreslo Ivanovu verenicu, Meu, koja je u tajnoj sobi prokomentarisala da voli Marinkovića.

- Tužna sam zbog Ivana. On meni danas govori kako da sedim i kako da se ponašam, kao da smo u braku. Sada na žurki flertuje sa drugom devojkom i ljubi se s Miljanom. Boli me što sam dozvolila da padnem tako nisko - rekla je ona.

Podsetimo, Miljana i Ivan su se pre dve nedelje smuvali i u vezi bili jedan dan. Vezu je rasturila Ivanova sestra Teodora, koja je izjavila da Marinkoviću njegova devojka Olja sve oprašta. Izgleda da je Kulićeva slaba na njega, jer je zaboravila koliko je tada plakala.

Kurir / J. S.

Foto: Redakcija soba 901

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track