POSLE RAZVODA ISPLIVAO SAV PRLJAV VEŠ: Bila je gladna pored njega, optužena za otmicu ćerke...
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović, Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

PAKAO POČEO TEK KAD JE BRAK PUKAO

POSLE RAZVODA ISPLIVAO SAV PRLJAV VEŠ: Bila je gladna pored njega, optužena za otmicu ćerke...

Stars -

Mnogi poznati se nisu dugo zadržali u bračnoj zajednici, a razlozi zbog kojih su zatražili razvod su razni. Nakon prekida zajedničkog života, znali su da iznesu "prljav veš" u javnost, a iz takvih ispada najčešće niko ne izađe kao pobednik.

Pogledajte ko se u braku zadržao svega tri nedelje, pa potom optužio bivšeg partnera da je narkoman, a ko je tvrdio da mu je bivša surpuga otela ćerku.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Pevačica Goca Tržan je u petogodišnjem braku sa Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, a nakon razvoda više puta su "pljuvali" jedno drugo u medijima. On ju je optužio da ga je varala, ona njega da ne viđa dete i da može da ga pošalje u zatvor, te da je njihovoj ćerki neprijatno što joj otac "krade paštete i blamira se po rijalitijima", o čemu se naširoko pisalo i pričalo.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić bili su venčani tek nešto više od tri meseca, da bi posle kraha bračne zajednice ona izjavljivala kako nije imala šta da jede u njegovom domu, te da je shvatila da ga privlači muški pol. Pevač je iskazivao razočaranje zbog izbora supruge, te joj javno uzvraćao optužbama da ga je ucenjivala i tražila veliki novac.

foto: Marina Lopičić

Leontina i Filip Pat

Pop zvezda Leontina Vukomanović i violinista Filip Pat u braku su "izdržali" od 2009. do 2012. godine, a on je jednom prilikom, nakon razvoda, javno optužio bivšu suprugu za otmicu njihove ćerke Lucije jer je, kako je tvrdio, bez njegove dozvole napustila zemlju sa devojčicom. Dugo nisu komunicirali, ali su posle izvesnog vremena izgladili odnose.

foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

Slađana Delibašić i Milan Pejović

Denserka Slađa Delibašić i 15 godina mlađi Milan Pejović razveli su se nakon nepunih godinu dana zajedničkog života, a posle razlaza optuživala ga je da su mu smetale njene ćerke i unuka, da nije mogla normalno da funkcioniše u braku i da joj je sve vreme bilo jako teško.

foto: Aleksandar Jovanović

Dunja Ilić i Saša Grujić

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić bila je udata svega tri nedelje za Sašu Grujića, a nakon što je "pukla tikva" između njih, izjavljivala je da nije mogla da se izbori sa njegovom zavisnošću od droga. Kako je navodila, ostavila ga je zbog korišćenja heroina, a osetila je potrebu da takve stvari podeli sa svima, javno.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track