Najnovije vesti

SEVERINA SE PROVODILA BEZ MUŽA: Celo veče je đuskala i pila, a ovaj muškarac je platio račun od 1.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

odmaranje

SEVERINA SE PROVODILA BEZ MUŽA: Celo veče je đuskala i pila, a ovaj muškarac je platio račun od 1.000 evra!

Stars

Izgleda da je pevačica rešila malo da se odmori od bračnog života, pa je u petak uveče u provod otišla bez supruga Igora.

Naime, Severina Kojić se celu noć provodila na nastupu Aleksandre Prijović.

 

"Mnogi su se iznenadili kada su videli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je đuskala uz sve Aleksandrine pesme i nazdravlja sa društvom koje je bilo oko nje. Sevka nije tražila nijednu pesmu da joj Aleksandra posebno otpeva. Bila je smeštena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović", kaže izvor koji se našao na licu mesta, i dodaje:

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

"Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pevačici. Njih dve su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijovićeva vratila na binu. Ceh koji je napravljen u separeu u kom je sedela Severina je bio oko 1.000 evra, a ceo račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide", kaže naš izvor.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Da je Severina zaista bila na Aleksandrinom nastupu, pokazala je mlađa pevačica koja je na društvene mreže objavila sliku sa koleginicom i napisala: “Moja draga Severina”.

 

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: Severina nikad vatrenija na nastupu! Telo za medalju!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...