Najnovije vesti

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NA IVICI PUCANJA: Ljuba Pantović preti da će joj uzeti ćerku! Drama u Parovima!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

NIJE JOJ DOBRO

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NA IVICI PUCANJA: Ljuba Pantović preti da će joj uzeti ćerku! Drama u Parovima!

Stars

Situacija u vili je izuzetno alarmantna i van vile "Parova". Aleksandra Subotić ima problem sa majkom Ljubom  Pantović koja je pokrenula tužbu protiv nje za oduzimanje deteta.

Aleksandra je to saznala zbog čega se jako potresla povodom toga i ne zna šta  da radi. Na ivici je suza i pucanja. David je došao u vilu i sastao se sa njom u tajnoj sobi kako bi rešili zajedno sve kroz šta ona trenutno prolazi i našli rešenje. 

"Meni se ne sedi ovde, ja želim da izađem, pun mi je đavo svega i ne sedi mi se ovde. Ja sam od nje dobila tužbu na dve strane, meni nije dobro majke mi, ja se uopšte psihički ne osećam dobro. Davide, ja sam mrtva ozbiljna, ja upošte više ne želim ovakve stvari. Ona je sve napisala na papiru i još je sve izdramatizovala, neke bolesne stvari. Da smo ti i ja radili seksualne konotacije pred detetom. Meni izvuku emocije, ja nisam hladna, meni ovde kulja, ja se ne osećam psihički najbolje i to je to. Ona ide toliko nisko, nju zabole za život tog deteta ona bi dete zgazila kao mrava radi svog cilja. Ja trenutno ovaj rijaliti ovde ne osećam, ja sam ovde ko u zatvoru, a ti si kao napolju", rekla je Aleksandra, a onda je David dao svoje mišljenje.

foto: Printscreen

"Ja Magdalenu stalno obilazim, bio sam na rođendanu, jako izgledaš stresno vidi se. Reci mi jel hoćeš da ostaneš ili da ideš. Ja tebe pratim 24h, ne jedem, ne spavam. Njoj je cilj da tebe uništi, da te sroza, ona stalno radi nešto protiv tebe, ne mogu ni da pričam. Njoj je bitno da ona bude u medijima, nek da izjavu sada ko je šta je. Ja sam joj rekao da ovde niko ne sme da spomene dete. Jedino što ne želim je da uništiš svoje zdravlje, tvoje zdravlje nema cenu. Podržaću svaku tvoju odluku", objasnio joj je David.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...