(VIDEO) POTRESNE SCENE: Evo kako je David uleteo u vilu Parova! Sve je stalo zbog Aleksandre Subotić, a onda je nastao haos!
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

(VIDEO) POTRESNE SCENE: Evo kako je David uleteo u vilu Parova! Sve je stalo zbog Aleksandre Subotić, a onda je nastao haos!

Stars -

Neverovatna drama dešava se u Parovima oko Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića, Ljube Pantović i svega što je vezano za nameru kikbokserke da ćerki oduzme starateljstvo nad malom Magdalenom. Davidov ulazak u Parove je predstavljao "šlag na tortu".

U centru pažnje je i njena navodna seks afera sa Dejanom Popovićem Tigrom, a u sve su se umešali i Dejan i Dalila Dragojević. Sve to je stvorilo potpuni haos, kaluđerička sapunica nenadano je ponovo eksplodirala u Parovima 6!

"Kad sam ja rekao da je ona zlobna. Ona tebi ne želi uopšte dobro nikakvo", pričao je David Aleksandri, dok su bili zagrljeni. Naravno, reči su se odnosile na Ljubu.

"Vidiš me... Meni uopšte nije dobro, majke mi", uzmenireno mu je govorila Subotićka.

"Ja sam mrtva ozbiljna. Uopšte se psihički ne osećam dobro. Mene niko ovde ne razume. Ja ovo ne želim...". Priču su nastavili pod naletom emocija, a sve su to pomno pratili ukućani.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track