ESTRADNE ZVEZDE VEĆ PROSLAVILE NOVU GODINU KOD PALME: Ceca voli pečenje, a Haris pljosku
Foto: Damir Dervišagić

Hit paparaco

ESTRADNE ZVEZDE VEĆ PROSLAVILE NOVU GODINU KOD PALME: Ceca voli pečenje, a Haris pljosku

Stars -

Pušenje je za sve bilo zabranjeno, osim za Ražnatovićku, koja se opustila s prijateljima. Džinović sam poneo alkohol, a u bogatoj trpezi uživali i Bora Drljača, Nela Bijanić, Milena Plavšić, Neda Ukraden...

Na snimanju tradicionalnog, 20. po redu novogodišnjeg veselja televizije Palma plus okupilo se stotinak zvanica iz sveta estrade, kojima nije bilo teško da prevale put do Jagodine da bi otpevali po pesmu na plejbek.

Zvezda večeri, kao i uvek, bila je Svetlana Ražnatović, koja na svakoj proslavi kod Dragana Markovića Palme ima poseban tretman. Ceca je stigla među poslednjima, tip-top sređena, a na ulazu u restoran dočekao ju je političar, koji se potom s njom smestio odmah pored bine, gde je bila muzika. Pušenje u objektu je bilo strogo zabranjeno za sve, osim za Ražnatovićku, koja je cigarete palila jednu za drugom čim se smestila za sto. Kad je proćaskala s Palmom, koji joj je dugogodišnji prijatelj, Ceca je navalila na pečenje, a onda je ustala i otpevala nekoliko pesama. Pevačica je celo veče bila nasmejana i raspoložena, ali ipak nije htela da izađe u susret predstavnicima sedme sile, koji su je strpljivo čekali da bi dobili izjave.

foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu, stvarno. Juče sam vam dala izjave, neću da ljudima iskačem iz frižidera - rekla nam je Ceca.

foto: Damir Dervišagić

Osim nje, za Palminim stolom sedeli su Haris Džinović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Dok su ostali pevači ispijali alkoholna pića, koja je političar, kao pravi domaćin, služio u ogromnim količinama, pevač i kompozitor su sve vreme pijuckali francuski konjak koji je Džinović doneo u pljoski. Kad je video da je Ceca zapalila cigaretu, Kemiš je iskoristio gužvu i brže-bolje dohvatio tompus.

foto: Damir Dervišagić

Veselje kod Palme svakako je poznato i po tome što je za sve učesnike obezbeđena bogata i raznovrsna trpeza. U pečenju, svakakvim đakonijama, kolačima i alkoholu celo veče uživali su Bora Drljača, Šaban i Ilda Šaulić, Nela Bijanić, Milena Plavšić, Jovana Tipšin, Neda Ukraden...

foto: Damir Dervišagić

Mini sevnule gaće

CRNO, PA SE NE VIDI!

Za estradnjake je obezbeđena posebna prostorija gde su mogli da se presvuku pred izlazak na binu, ali je jedino Minu Kostić mrzelo da se penje na sprat do garderobe, pa je pred svima nameštala gaćice i menjala obuću. Pevačica je u Jagodinu došla u mini-haljini s dubokim izrezom, pa kad je sela na stolicu, u prvom planu su bile njen crne gaćice, koje su sevale na sve strane. Naravno, ona je toga bila svesna, ali nije htela ni da se potrudi da sakrije intimni deo tela. Naprotiv, počela je da podiže haljinu i donji veš, a potom i da skida čizme, dok su je paparaci neprestano fotkali.

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra promenila imidž

IŠARALA TELO

Kad se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa, Aleksandru Mladenović gotovo niko od kolega i novinara nije prepoznao. Svoju dugu šatiranu kosu pevačica je ofarbala u čokoladnu nijansu, a na ruci je istetovirala rečenicu: „Ono što nas ne ubije, to nas ojača“. Aleksandra je, po svoj prilici, napravila drastične poteze u svom životu, a verovatno je to i razlog zbog kojeg je neko vreme nije bilo u medijima.

foto: Damir Dervišagić

Nemirna sevićka

ANI ISPALE BUJNE GRUDI!

Andreana Čekić svojevremeno se javno hvalila time da joj novčanice od 100 evra služe da njima briše suze, jer zarađuje silne pare kad peva po svadbama. Zato nas i nije začudilo kad se pojavila na snimanju s torbom iz koje su virile pare u apoenima od 200 i 500 dinara. Ako joj već novčanice od 100 evra služe za brisanje suza, pretpostavljamo da joj ovaj „sitan“ novac služi za brisanje nosa. Njena koleginica Ana Sević imala je drugi problem. Crni brushalter, koji je imala ispod svečane toalete, non-stop se podizao, pa se pevačica prilično namučila dok ga konačno nije spustila.

foto: Damir Dervišagić

Galamdžija

MARINKO JE MALO NERVOZAN

Nekada vrlo ljubazan i učtiv, Marinko Rokvić važio je za primer pravog gospodina na estradi, ali se u poslednje vreme transformisao. Folker je, otkako je stigao u restoran, bio ljut, a posebno kad bi ga paparaci slikali.

- Ja da vam poziram, pa nisam ja maneken! Ajde, bre, beži tamo - vikao je Rokvić.

foto: Damir Dervišagić

Domaćin

NIGDE BEZ ŽENE

Domaćin večeri na snimanje je došao u pratnji svoje porodice, supruge Snežane, sinova i unuka, s kojima je demonstrirao borilačke veštine u holu restorana. Pre nego što su estradnjaci počeli da pristižu, političar je sedeo sa ženom i uživao u pesmi svog omiljenog izvođača Radiše Uroševića, koji je prvi nastupao. Pošto je bio veoma raspoložen, Palma je u nekoliko navrata ljubio i grlio suprugu.

I. Ercegovčević - M. Dejanović - Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track