OD NJENIH REČI MNOGI STRAHUJU: Evo kako je Marija Kulić komentarisala Miljaninu i Ivanovu akciju ispod pokrivača!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

MAMA OTKRILA ISTINU

OD NJENIH REČI MNOGI STRAHUJU: Evo kako je Marija Kulić komentarisala Miljaninu i Ivanovu akciju ispod pokrivača!

Stars -

U rijalitiju "Parovi" se sve više zahuktava! Glavni "glumci" postali su Ivan Marinković i Miljana Kulić. Oni su pre par dana imali akciju ispod pokrivača, a nakon toga su se verili. Tim povodom oglasila se i Miljanina mama, koja je uvek govorila bez dlake na jeziku.

Marija Kulić, Miljanina mama, tvrdi da je u pitanju samo gluma, i da između njene ćerke i Marinkovića nema emocija.

"To je rijaliti šou, oni imaju uloge, i ja nemam ništa protiv da se šalimo. Narodu mora da bude zanimljivo, dosadile su samo svađe. Ja nemam ništa protiv šoua, ja sam svesna da mi je dete damo, svi su oni tamo zbog šoua", kaže Marija i dodaje:

"Ne bi trebalo da postoje emocije, jedino ako se oni za tih sedam meseci ne vežu jedan za drugog u toj glumi. Ja još uvek ne primećujem nikakvu ljubav, ni sa jedne ni sa druge strane. Vidim samo glumu. Ali ako se izrodi, ako se oni pronađu u toj priči, ja ću joj reći da razmisli, pa ako bude rekla da je to to, onda će tako i biti. Biće kako ona bude rešila. Videćemo kako će se situacija odvijati, možda Ivan nađe nekog drugog, bez obzira i na veridbu i na venčanje, ili da uđe neki lep momak pa se možda Miljana zaljubi", kaže Miljanina mama.

foto: Printskrin

Ona dodaje da, ipak, ne bi imala ništa protiv da joj Ivan zaista postane zet, ali samo ukoliko ispuni određene uslove.

"Ako se Ivan bude uozbiljio i na primer dečko od svojih para otvori nešto privatno, mesaru, pekaru, ja nemam ništa protiv. Ja samo ne volim neradnike. Ne samo za moju ćerku, nego i za sebe, i za bilo koga."

Slavlje povodom veridbe uzdrmalo je uključenje Miljaninog oca, koji nije imao lepe reči za ovaj potez svoje ćerke i uputio je žestoke uvrede Marinkoviću.

"On previše bukvalno shvata situaciju, ja njemu ne mogu da objasnim da je to rijaliti šou, da tamo mora da se odvija nešto što će biti zanimljivo, oni moraju da se takmiče sa konkurentnim rijalitijem "Zadrugom"", objašnjava Marija postupak svog supruga.

foto: Printskrin

Miljana i Ivan nedavno su završili u akciji ispod pokrivača, gde su se strasno ljubili, a mnogi smatraju da je došlo i do seksa. Međutim, mama ove Nišlijke smatra da o tome nema ni govora.

"Nije se dogodio seks, ja sam sve to detaljno pregledala. Oni su terali inat svima, jer su svi protiv njih. Svi ih napadaju, i oni da bih i zezali, da bi se sutra više pričalo o njima, pokrili su se jorganom. Miljana zna da ima roditelje i sestre koji to ne odobravaju i gledaju po ceo dan, i ona ni u kom slučaju ne bi htela, prvenstveno zbog nas. Čak i da ima osećanja prema njemu. Oni se možda jesu pipkali i mazili, ali seksa nije bilo, to mogu da tvrdim. Ja sam gledala snimak i imam puno poverenje u Miljanu, ništa se nije videlo, može samo da se nagađa", završava Marija Kulić.

foto: Printscreen YT

(Kurir.rs/Puls, J.K.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PADA I PADA I PADA... Ovako izgleda kada na led krenete u pogrešnim cipelama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track