PRVI KOCIĆKIN MUŽ ULAZI U RIJALITI: Idem u Zadrugu da vratim Divnu!
Foto: Svet / N.Kostić, Privatna Arhiva

HIT

PRVI KOCIĆKIN MUŽ ULAZI U RIJALITI: Idem u Zadrugu da vratim Divnu!

Stars -

Iako ga je ona napustila još 2014. i udala se za Marka Kocića, s kojim je sada u rijalitiju, i rodila mu dete, on se ne miri s tim da ju je izgubio

Almir Asanović, prvi muž Divne DNK, ulazi u „Zadrugu“ da proba da vrati bivšu ženu.

Iako ga je ona napustila još 2014. i udala se za Marka Kocića, s kojim je sada u rijalitiju, i rodila mu dete, on se ne miri s tim da ju je izgubio.

- Potpisao sam ugovor s Pinkom da uđem u „Zadrugu“. Čekam kao ozeblo sunce da odem tamo. Znam da će se Divna upiškiti kad me bude videla, neće znati šta ju je snašlo. Reći će: „I ovaj klošar došao“. Ja ću da je pitam kad sam je tukao, kad sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sednem za onaj sto i da pričam s Mikijem iz Kupinova, a ona će da se žali drvetu što su me primili kad sam je tukao. Znam ja nju - kaže Asanović iz sela Miloševac kod Velike Plane.

foto: Printskrin

Almir objašnjava kako će se ponašati prema bivšoj ženi.

- Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenade, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: „Dođi da te poljubim, mače moje“. Neću da vičem na nju. Ja ću da joj kažem: „Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu“, a Marko će da se izbeči. Ma ima da poludi! A ja ću da mu kažem: „Šta si se izbečio?“ - završava Almir.

Kurir / E.K.

Foto: Svet / N. Kostić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DRAMA U GLOŽANIMA: Divnina majka sa transparentom uplakana luta ulicama i moli da joj vrate unuku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track