ONA NE BIRA SREDSTVA DA ME UNIŠTI: Aleksandra izašla iz Parova i sprema osvetu Ljubi!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

UZVRAĆA UDARAC

ONA NE BIRA SREDSTVA DA ME UNIŠTI: Aleksandra izašla iz Parova i sprema osvetu Ljubi!

Stars -

Aleksandra Subotić je pre dva dana napustila vilu "Parova”, a kako je saopštila produkcija rijalitija, ona je imala porodičnih problema!

Bojana Ristivojević, voditeljka TV „Hepi”, otkrila je gledaocima da je Aleksandra izašla iz vile kako bi regulisala probleme koje ima sa centrom za socijalni rad.

"Poštovani gledaoci, dužni smo da vam najpre razjasnimo situaciju u vezi s Aleksandrom Subotić. Počeli su da se pojavljuju brojni komentari po društvenim mrežama, a i u vili je počelo da se komentariše da nije dobro i tome slično. Sa Aleksandrom je sve u redu, ona je dobro, a produkcija ju je pustila da napusti vilu zato što ima problema sa centrom za socijalni rad. Kao što je pominjano, Aleksandra je možda u opasnosti da joj oduzmu starateljstvo nad detetom, pa je izašla da vidi šta se događa u vezi s tim. Pustili smo je da to reši. Produkcija je Aleksandri, dok je provodila vreme u izolaciji, nudila stručnu pomoć, ali ona je to odbila. Nadamo se da će sve biti dobro", rekla je Bojana.

foto: Vjesti.me

Kako bismo čuli drugu stranu priče, kontaktirali smo sa Aleksandrom, koja nam je ispričala da je šokirana činjenicom da se njena majka okrenula protiv nje.

"Moja majka ne bira sredstva da me uništi, ali ne mogu da shvatim da to radi preko moje ćerke, a njene unuke. Ona bi sve uradila samo da se pojavi u novinama. Dok sam bila u rijalitiju, izjedalo me je šta ona radi napolju. Uplašila sam se i nisam znala šta da radim. Bila sam u krizi. Znam da Ljuba ima veze svuda po gradu i da poznaje mnogo ljudi, pa sam se plašila da stvarno može da mi oduzme Magdalenu. Kada sam izašla iz „Parova“, pričala sam sa ženama iz socijalne službe koje su posećivale Magdalenu kod mog oca Karađorđa. One su videle da je sve u redu i da nema razloga da je uzimaju. Trenutno sa dečkom Davidom tražim najbolju opciju kako da se postavim prema Ljubi", kaže Aleksandra.

(Kurir/Alo, Foto:Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja