BIĆE FRKE U ZADRUZI: Stižu Gagi, Anabela i Kijin dečko
Foto: Printscreen

Tek počinje španska serija

BIĆE FRKE U ZADRUZI: Stižu Gagi, Anabela i Kijin dečko

Stars -

Posle žene Slobe Radanovića, ponudu da se takmiče u rijalitiju dobili su i njen momak Andrija Lazović, kao i Lunini roditelji

Učesnicima „Zadruge“ uskoro bi trebalo da se pridruže roditelji Lune Đogani - Anabela Atijas i Gagi Đogani, kao i Andrija Lazović, dečko Kije Kockar!

Mnogi su pomislili da je vrhunac rijalitija ružičaste televizije bio momenat kada je ušla još uvek zakonita supruga Slobe Radovanovića i počela da se obračunava s njim i njegovom ljubavnicom pred kamerama. Ali to je bio tek početak iznenađenja. Prema saznanjima Kurira, producenti „Zadruge“ uveliko pregovaraju s Luninim roditeljima i novim Kijinim dečkom da postanu deo ovog TV formata.

- Gagi je nesiguran, nije spreman da ponovo učestvuje u rijalitiju. Prošli put kada je bio na „Farmi“ prošao je kao bos po trnju, zato mu se sada ne ulazi. Radimo na tome da ga ubedimo da pristane. U njegovom slučaju novac nikako nije presudan, niti je on tražio veliki iznos za učešće, iako bi neko drugi na njegovom mestu sigurno iskoristio ovu priliku da zaradi.

Njegova bivša žena, odnosno Lunina majka Anabela, izvesnija je kao takmičarka. S njom smo se već skoro sve dogovorili. Dobiće 5.000 evra za dve nedelje pred kamerama, ostalo je još da se tačno dogovorimo o datumu njenog ulaska. Biće to u prvoj polovini decembra. Nije mogla nikako ranije da uđe jer je pre nekoliko dana objavila singl koji mora da promoviše - kaže naš dobro obavešteni izvor.

foto: Aleksandar Jovanović

Ponudu za ulazak u „Zadrugu“ dobio je i Andrija Lazović, koji se premišlja da li da je prihvati.

- Za njega je sve ovo novo i čudno, nije siguran u šta se upušta. Tražio nam je nekoliko dana da razmisli o ponudi. Rekao nam je da ga je Kija upozorila da ćemo ga zvati u „Zadrugu“, ali se ona tome ne protivi. Savetovala ga je da sam donese odluku, bez ičijeg uticaja - rekao je naš izvor.

Ivan Ercegovčević - Foto: Aleksandar Jovanović; PrintScreen

foto: Printskrin

Igra istine

KIJA: SLOBU NE GLEDAM SEKSUALNO

Sloba i Kija očigledno i dalje gaje neke emocije jedno prema drugom, ali se trude da ostanu hladni. Učesnici „Zadruge“ igrali su igru istine, a pevač je pitao suprugu da li se kaje što je ušla u rijaliti. Ona je odgovorila da se nije pokajala nijednog trenutka, a na pitanje Jelene Golubović da li i dalje voli Slobu, Kija je odgovorila:

- Volim ga kao prijatelja, mi smo zajedno od kraja fakulteta. Ne gledam ga seksualno. On je meni više nego prijatelj. Kad se nešto ovako desi kao meni (Slobina preljuba, prim. aut.), ljubav umre u sekundi.

POGLEDAJTE BONUSVIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja