PSIHOTERAPEUT O KIJI: Evo koji su razlozi njenog ulaska u Zadrugu!
Foto: Printscreen YT

SApUNICA

PSIHOTERAPEUT O KIJI: Evo koji su razlozi njenog ulaska u Zadrugu!

Stars -

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar ne prestaje da intrigira javnost.

Nije ni čudo, jer sada narod na televiziji prati stvarnu sapunicu, povređenu suprugu i histeričnu ljubavnicu na istom mestu, zajedno sa muškarcem koji preti nervnim slomom zbog svega u čemu se našao.

Neočekivani Kristinin ulazak u rijaliti samo je povećao pometnju i izazvao burne reakcije, kako kod publike, tako i kod zadrugara.

Dok se mnogi pitaju koji je Kijin motiv ulaska u „Zadrugu“, budući da bi većina žena postupila potpuno drugačije da je ponižena na način na koji je ona, psihoterapeut Marko Braković objašnjava detalje. On ističe da njen potez govori o tome da njihov brak zapravo nikad nije ni bio stabilan, kao i da ljubav nije bila glavni razlog njihovog ulaska u vezu.

"Veze koje nakon prekida ili tokom same veze počnu da se pretvaraju u izlive mržnje, netrpeljivosti ili nekih oblika pasivne agresije, što može da bude i ulazak u rijaliti da bi se bivši partner učinio nervoznim, da bi se ponizio, postideo ili da bi se s njim raspravljalo, verovatno nikada i nisu bile bazirane na stabilnim i zdravim osnovama. Manjkalo im je emocionalne zrelosti, poverenja, poštovanja, a pitanje je i kakvi su bili motivi ulaska u tu vezu, još na samom početku. Nekada su ovakve šarade i novčano motivisane, u smislu neke koristi, osvete ili iznude, a nekada je osoba samo povređena i željna nekakve osvete", ističe psihoterapeut Marko Braković.

foto: Printscreen

(Kurir/Svet, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track