MIRA ŠKORIĆ O UČEŠĆU U TLZP: Evo šta mi se desilo sa licem zbog maski!
Foto: Damir Dervišagić

HUMANITARNI ŠOU

MIRA ŠKORIĆ O UČEŠĆU U TLZP: Evo šta mi se desilo sa licem zbog maski!

Stars -

Humanitarni šou program „Tvoje lice zvuči poznato” se bliži kraju, a ta činjenica, po svemu sudeći, najviše raduje pevačicu Miru Škorić.

Mira Škorić je priznala da je u takmičenju nosila veoma teške maske, zbog kojih je, kako kaže, uništila lice.

"Kada se o maskama radi, bila sam baksuz tokom čitavog šou programa. Sve maske koje sam nosila su bile totalne, odnosno veoma teške. To je razlog zbog čega sam imala velikih problema sa licem", kaže Mira i otkriva da zbog velikog umora od napornih proba mesecima nije mogla da se opusti.

foto: Printscreen

"Kada dođem sa probe, ja gledam televizor, i od velikog umora ne mogu odmah ni da zaspim. Onda konačno legnem da spavam, a tada apsolutno ništa ne sanjam i sve zaboravim. Mi smo imali probe koje su trajale i po dvanaest i četrnaest sati i niko nas nije pitao kada smo došli", kaže Škorićeva i konstatuje da će joj ipak mnogo toga nedostajati kada reč o takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato”, budući da se šou završava za nekoliko nedelja.

foto: Printskrin

"Sigurno će mi sve ovo nedostajati! Navikla sam se na produkciju i sve takmičare. Ipak, iskrena da budem, da nije bilo stiliste Baneta Devića, ne bih preživela ovaj napor", kaže Mira, koja će se u devetoj epizodi naći u ulozi poznate američke pevačice i glumice Barbare Strejsend.

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI SU POPADALI OD SMEHA: Mira Škorić zajahala svinju i napravila haos u studiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja