Najnovije vesti

RADMILA MISIĆ BILA ŽRTVA NASILJA U PORODICI: Muž me je brutalno pretukao!
Foto: Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO

RADMILA MISIĆ BILA ŽRTVA NASILJA U PORODICI: Muž me je brutalno pretukao!

Stars

Pevačica kaže da je njen drugi muž M. A. bio agresivan od početka braka, ali da ga je prijavila policiji tek pošto ju je udario u autu

Radmila Misić (51) bila je žrtva porodičnog nasilja, a o tome nikada javno nije želela da govori.


Pevačica koju su vinuli hitovi „Merak mi je“, „Lažeš me, ljubavi moja“ pre pet godina proživela je pravi pakao s drugim suprugom M. A., od koga se razvela posle dve godine braka.


Trauma


- Doživela sam ono što nijedna žena ne želi - da bude maltretirana. Ne stidim se jer nemam čega da se stidim, ali teško je prisetiti se te traume. Voleo je malo više da popije i onda bi postajao nezgodan. Od samog starta to nije funkcionisalo kako treba. Pokazivao je agresiju, a ja sam mislila da će to proći. Znao je da dođe do stana i da lupa satima, a ja ga nisam puštala unutra - priča Radmila.

 

Ponosna majka

ĆERKA U FILHARMONIJI


Radmila Misić ponosna je na ćerku Jelenu Ristić (32), koja svira u Filharmoniji u Amsterdamu.

- Ćerka ganja svetsku karijeru. Živi u Holandiji. Ona je violinistkinja u Kraljevskoj filharmoniji u Amsterdamu. Koncert majstor je. Ima mnogo projekata po svetu i sad u četvrtak ima solistički koncert u Nišu. Posle Nove godine i u Beogradu planira koncert s Filharmonijom. Ima dva sina, ja joj se nađem da joj pomognem oko dece - kaže Misićeva.


Pevačica je detaljno opisala scenu nakon koje je odlučila da se razvede.

- Krenula sam na snimanje emisije, a on je pod dejstvom alkohola došao do zgrade. Kad je video da je komšija sa mnom, uleteo je u auto i počeo da me udara. Govorila sam mu da prestane, a kada sam videla da je vrag odneo šalu, izašla sam iz automobila i pozvala policiju. Patrola je ubrzo došla, ali je on uspeo da pobegne. Tada sam ga prijavila. Međutim, nisam ga tužila. Možda sam pogrešila, ali jedino što sam želela jeste da imam mir i da ga više nikad ne vidim. Ubrzo smo se razveli - kaže Misićka, koja ističe da s prvim suprugom, s kojim ima ćerku Jovanu Ristić, nikad nije imala probleme.


Uči mlade pevanju


Radmila je 2015. učestvovala u rijalitiju „Farma“.

- Kad su me pozvali u rijaliti, bila sam šokirana. Tada mi nije bilo zanimljivo, a sad bih ušla u „Zadrugu“. Ušla sam na nagovor prijatelja da bih promovisala novu pesmu. Nemam loše uspomene iz tog projekta. Bilo mi je zanimljivo. Eto, jednom u nekoliko meseci se pojavim u nekoj emisiji, ali ne tražim niti insistiram. Imam svoj mir, dajem individualne časove pevanja osnovcima i srednjoškolcima i to mi je dovoljno - kaže ona.

 

foto: Printscreen


Misićeva objašnjava zbog čega nije prisutna na muzičkoj sceni.

- Obeležila sam devedesete. Pogodile su se dobre pesme i sve mi se poklopilo. Poslednjih godina je teško doći do hita. Ja sam na dve i po godine snimala albume, a sad ništa. Naišao je novi talas u muzici i nisam se snašla - završava Radmila.


Brižna

BOLEST MAJKE ME DOTUKLA


Radmila je četiri godine živela u Americi, odakle se vratila zbog majčine bolesti.

- Majka mi je teško bolesna od 2002. godine. Tada se šlogirala i ja sve vreme brinem o njoj. Teško je kada vam roditelj ima takvu sudbinu, a vi ne možete ništa da uradite da pomognete. I sa muzičke scene sam se najviše povukla zbog majke. Bilo mi je teško da prihvatim da mi je majka teško bolesna. Nekad sebe osuđujem - kaže Radmila.

 

 

Kurir / Ljiljana Stanišić

 

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...