ANABELA JE PODRŽAVALA LJUBAV LUNE I SLOBE: A ova njena izjava o pevaču će PROMENITI SVE
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

LJUBAVNI TROUGAO

ANABELA JE PODRŽAVALA LJUBAV LUNE I SLOBE: A ova njena izjava o pevaču će PROMENITI SVE

Stars -

Anabela Atijas otkrila šta joj jako smeta kod Slobe Radanovića, iako joj se dopada ćerkin izbor momka.

Pevačica Anabela istakla je da ona ne može da prepozna svoje dete koje je inače stalno veselo i nasmejano, a zatim dodala i to da joj neke pojedinosti kod Slobe smetaju.

"Ja Slobu poznajem tri godine i mislim da je jako lepo vaspitan. Imamo zajedničkog producenta i pratila sam ga na društvenim mrežama. Mislim da je jako lepo vaspitan, da je baš jedna dobrica, sve u svemu, pozitivno mišljenje. Ali, ja mu negde onako, ne da mu zameram, ne mogu da mu zamerim jer niko nije savršen, prosto bih volela kada bi mogao da napravi neki presek. Ako si se već izjasnio, istupio pred milionima i priznao, ako si već tu devojku doveo u situaciju da je najviše kriva, najgora, jer je ona zaboga "ukrala nečijeg muža". Onda nema potrebe više da se vuku ti repovi", rekla je nekadašnja članica grupe "Fanki Dži".

foto: Printscreen

"Mislim da vaspitanje nema više tu ulogu kada dozvoljavaš da neko pređe tu granicu i manipuliše sa tobom. To mi smeta. Volela bih da se trzne i kaže "E, tu sam, ali hajde da napravimo granicu!", iznela je svoje viđenje stvari Anabela, a verujemo da se ove njene reči mnogima neće dopasti, pogotovo onima koji Lunu od početka osuđuju zbog zabavljanja sa oženjenim muškarcem.

(Kurir.rs/Blic/M.V/Foto Damir Dervišagić/Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja