ZORANA PAVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRVI PUT O BOLESTI: Umreću kao borac!
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica otvorila dušu

ZORANA PAVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR PRVI PUT O BOLESTI: Umreću kao borac!

Stars -

Ja sam stres manijak, moje srce burno reaguje na svaku lošu vest. To što sam doživela malo ko bi izdržao na nogama, a ja sam tri dana posle operacije igrala predstavu

Zorana Pavić, jedna od najvećih pop i dens zvezda devedesetih, vraća se na scenu pesmom „Tatu“.

Početkom dvehiljaditih pevačica se povukla zbog zdravstvenih problema prouzrokovanih stresom. O toj velikoj borbi Zorana prvi put priča za Kurir.

- O tome nikad nisam želela da pričam jer ne volim da se prenemažem. Nisam jadnica, već žena borac. Umreću kao takva i s osmehom. Nosila sam se sa zdravstvenim problemima i nosim se još uvek. Moj primer je specifičan, ono što mi se dogodilo izazvano je užasnim stresom. To što sam doživela malo ko bi izdržao na nogama. Ne glumim Baš-Čelika, ali tri dana posle operacije igrala sam pozorišnu predstavu - kaže Zorana.

Pevačica je od detinjstva osetljiva.

- Kad sam bila mala, imala sam tahikardiju i aritmije. Čim čujem nešto neprijatno, jako se uznemirim jer sam emotivno luda. Meni srce nije bolesno, ali reaguje burno na svaku lošu informaciju. Kada su mi javili da je Manda umro, bila sam u kolima i mislila sam da ću izdahnuti. Ja sam stres manijak. Neprijatelji, ako žele da me ubiju, ne moraju da idu okolo-naokolo i da mi rade loše stvari, samo nek mi jave neku lošu vest dok sam u saobraćaju i bez problema ću im izaći u susret da me više nema. Naravno, ukoliko me policija prethodno ne uhapsi jer je zabranjeno razgovarati telefonom dok upravljaš vozilom - kaže Pavićeva.

Nikad nije želela da se uda, ali priznaje da je dva puta bila „u divljem braku“.

- Ljubavnim životom uopšte nisam nezadovoljna, ali prema braku imam averziju. Ljudi kad potpišu taj papir, sve im krene nizbrdo. Iza sebe imam čak dva divlja braka, i to nikad niko nije znao. Ceo život sam se trudila da to sačuvam. Imala sam dve velike ljubavi i ko zna, možda je ova u kojoj sam trenutno treća sreća. Ja sam emotivno luda i nikad ne bih patila za nekim ko me ne voli. Često se pričalo da sam s nekim s kim uopšte nisam bila, a ja sam samo mudro ćutala. Čak i priča da me je neki partner prevario za novac je apsolutna glupost - zaključuje Zorana.

Dragan Bjelogrlić, foto: Dragan Kadić

Odrasla s Bjelom

PITAJU ZAŠTO MI BRAT NE DA ULOGU

Mnogi ne znaju da je Zorana sestra od ujaka slavnog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića:

- S Bjelom sam provela detinjstvo, veoma smo bliski. Često se prekrstim levom i desnom kad me pitaju: „Zašto ti Bjela ne da ulogu?“. Ja sam pop pevačica koja je ušla u neke izazove kao što je mjuzikl, sada radim komediju, monodramu i kad god sam nešto uradila, Dragan mi je rekao svoje mišljenje i dao sugestiju. Hteo je da stane iza monodrame, rekao mi je: „Nemoj da izdaješ DVD, nego da to postavimo u pozorištu i onda ćeš moći da radiš narednih pet godina“. Ja nisam htela, vrlo svesna da to nije mudar poslovni potez, ali je to bila moja emotivna priča i nisam želela da mi je niko dira. Ne očekujem od Bjele ulogu, niti je normalno da u moru fenomenalnih glumaca on sestri koja je pevačica daje ulogu.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PORED SERGEJA ŽENE NE ZNAJU KAKO SE ZOVU: Nina Bardić zaboravila reči pesme kad je Ćetković pogledao! URNEBESNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track