Najnovije vesti

ANABELA O OVOME ĆUTI! PAKAO NJENOG MUŽA ANDREJA: Godinu dana pre braka sa njom dobio vanbračno dete!
Foto: Damir Dervišagić

SKRIVA PROBLEME

ANABELA O OVOME ĆUTI! PAKAO NJENOG MUŽA ANDREJA: Godinu dana pre braka sa njom dobio vanbračno dete!

Stars

Anabela Atijas, majka Lune Đogani i supruga bosanskog biznismena Andreja Atijasa, skriva probleme sa kojima se njen muž susreo samo godinu dana pre braka sa njom.

Naime, 2012. godine mediji su brujali o tome da je tadašnji Anabelin dečko, a sadašnji muž, postao otac dečaka Leona, koji je rođen 5. avgusta iste godine.

Andrej Atijas je sam govorio da je sa Jasminom Skender proveo jednu noć u hotelu i da je uskoro od nje saznao da će postati otac. Jasmina je odlučila da svoju priču podeli sa javnošću, što joj je Atijas veoma zamerio. Pojavila se u studiju jedne televizije sa bebom Leonom, starim tri meseca.

foto: Damir Dervišagić

"Ja sam sve vreme ćutao samo zato što sam štitio svoje dete u njoj. Svoje dete sam štitio. Nisam hteo da joj narušim zdravlje ni na jedan način. Nijedan komentar nisam hteo da dam, nijednu izjavu nisam dao. Pustio sam je da priča šta hoće. Međutim, sad je malo prešla granicu. Sad je počela da napada i da šalje sama na uredništvo i ja sam rekao da više neću da ćutim. Sad štitim Anabelu i svoju malu Blankicu", rekao je jednom prilikom Andrej.

Andrej je 2014. godine dobio ćerku Blankicu sa Anabelom. Jasmina, inače vlasnica kozmetičkog salona iz Zenice, je još tokom trudnoće progovorila o vezi sa Andrejem. Ona je tvrdila da su njih dvoje bili u ozbiljnoj vezi, a jednom prilikom se osvrnula i na Anabelu.

"Činjenica da moja beba nije osetila očevu ruku dok je bila u stomaku i mogućnost da će moje dete rasti bez oca - prevelik su ceh za još jednu Anabelinu neuspelu ljubav", govorila je Jasmina 2012. godine. S druge strane, i Andrej je govorio da prolazi kroz pakao zbog Jasmine, jer mu ne daje da viđa dete. On je govorio da joj uredno plaća alimentaciju, dok je Jasmina tvrdila suprotno.

U međuvremenu, situacija je završila na sudu. Andrej je tužio Jasminu, a u zahtevu od suda traži da viđa dete.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...