ŠUŠKALO SE DA JE PAO U DEPRESIJU NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Evo šta  kaže Keba o svom zdravstvenom stanju i devojci koju je udario!
Foto: Damir Dervišagić

NIJE LAKO

ŠUŠKALO SE DA JE PAO U DEPRESIJU NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Evo šta kaže Keba o svom zdravstvenom stanju i devojci koju je udario!

Stars -

Dragan Kojić Keba se nakon saobraćajne nesreće u kojoj je svojim autom udario devojku na pešačkom prelazu vratio uobičajenom načinu života i svakodnevnom treniranju.

Kako smo saznali, na taj način pevač leči stres i traume koje je proživeo zbog svega što mu se dogodilo. Na sve to, njegova nesavesna vožnja pod zabranom dodatno će ga koštati prilikom određivanja kazne.

"Draganu nije svejedno zbog svega što se desilo. U početku je bio u velikom šoku, a kada ga je to stanje prošlo i kada je postao svestan šta se dogodilo, shvatio je da od kuknjave nema ništa, već da je najbolje da se vrati svakodnevici. U tome su mu pomogli supruga Olja, ali i sin Igor, kao i snajka Severina. Svi su mu objašnjavali da sada nema nazad i šta bude biće. Bitno da je devojka koju je udario dobro. Nakon toga, Keba je ponovo počeo da džogira svako jutro i to mu i te kako prija jer se tako oslobađa stresa", priča nam Kebin kućni prijatelj i nastavlja:

"Da je sve isto kao pre, pokazuje i to da je sa članovima porodice pripremio slavu Mratindan. Pozvali su dosta prijatelja, naravno, biće tu i dosta estradnjaka. Slaviće se i pevaće se, kao i do sada", završava naš izvor, sa kojim smo popričali pred Kebinu slavu.

Pitali smo i Kebu kako se oseća nakon udesa koji je izazvao.

"Dobro sam, hvala na pitanju, ali nemojte više ništa da me pitate. Rekao sam sve što sam imao. Vidite da trčim", poručio nam je Keba, ali je nas zanimalo da li se čuje sa devojkom koju je udario, zašto je vozio bez vozačke dozvole i da li se plaši kazne koja ga čega, a koja predviđa do tri godine zatvora.

"Zvao sam je, čujemo se. Dobro je, to je najvažnije. I ja sam dobro, sve je u redu. Nemam šta više da vam kažem", rekao je pevač i uleteo u svoje dvorište izbegavši da nam odgovori na ostala dva pitanja.

(Kurir/Puls, Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track