SPREMA SE PAKAO! DALILA ĆE UNIŠTITI ALEKSANDRU: Ima strašne dokaze protiv nje! Vratila se u Parove nikad jača!
Foto: Printscreen

JETRVE PRAVE HAOS

SPREMA SE PAKAO! DALILA ĆE UNIŠTITI ALEKSANDRU: Ima strašne dokaze protiv nje! Vratila se u Parove nikad jača!

Stars -

Dalila Mujić Dragojević svojim ulaskom u rijaliti "Parovi" uzdrmala je sve ukućane, a najviše jetrvu Aleksandru Subotić koja je nakon samo par dana od njenog ulaska napustila vilu. Od njenog ulaska krenule su da isplivavaju mnoge istine, a pakao tek sledi.

Naime, pre nekoliko dana otkrivena je najveća istina prethodne sezone ovog rijalitija, u kom su učestvovale i Aleksandra i Dalila, pa tu i upoznale svoje sadašnje partnere, braću Dragojević. Aleksandrina trudnoća i gubitak deteta prethodne godine bili su lažni! Igra produkcije koja je sada objavljena, šokirala je sve.

Međutim, Dalila tek planira da raskrinka kontroverznu protivnicu!

foto: Printscreen

"Dalila je ušla da zaradi novac, ali i da konačno otkrije pravu istinu. O njoj i Dejanu se pričalo u ovoj sezoni, mnogi su upravo nju optužili za svađu braće, pa zato više ne želi da ćuti. Dosta toga zna o Aleksandri i jedno po jedno će da obelodanjuje! Dosta joj je više da nju blate i krive za sve", otkriva izvor i nastavlja:

"Ono što je nju kao čoveka najviše povredilo jeste činjenica da je bila optužena za gubitak Aleksandrine bebe u prošloj sezoni. Tek kada je napustila rijaliti, saznala je da je Aleksandra u dogovoru glumila da je trudna, a da sve bude još šokantnije, lagala je i Davida", priča izvor blizak Dalili.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Star)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VENČALI SE DALILA I DEJAN: Niko od članova porodice nije prisustvovao venčanju, a mladin izgled je mnoge iznenadio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track