NENA NASRNULA NA KIJU KOCKAR: Prosuću ti lobanju! Od..bi, glupačo, nemoj da te pljunem!
Foto: PrintScreen

Skandal u Zadruzi

NENA NASRNULA NA KIJU KOCKAR: Prosuću ti lobanju! Od..bi, glupačo, nemoj da te pljunem!

Stars -

Tek što je ušla u "Zadrugu", Nena Petrović uspela je da se žestoko posvađa s Kristinom Kijom Kockar, kojoj je zapretila da će joj "prosuti lobanju".

Incident se dogodio u kuhinji, gde je supruga Slobe Radanovića pekla prženice, a odmah pored nje stala je anonimna pevačica, uključila rernu i počela da suši kosu. Kad je to ugledala, Kija je počela ironično da se smeje i proziva Petrovićevu.

- Ti si meni hit! Nisi mi hit u dobrom smislu nego u najgorem onom. Ne mogu da verujem da sušiš kosu u rerni - prekorila je Kristina Nenu, koja se brecnula na njenu opasku.

foto: PrintScreen

- Pa operi nešto, devojko, operi nekad tiganj kada koristiš - urlala je pevačica unoseći se Kiji u lice i bacajući tiganj u kom su bile prženice.

- Ne deri se na mene! Smrdi ti iz usta! Beži, bre, budalo! Idi, operi zube, odvratna si, prljavušo jedna! Ajde, beži, bre! Idi, suši kosu - vikala je Kristina, zbog čega se pevačica još više iznervirala:

- Nemoj da ti nabijem glavu u rernu ovde! Od*ebi, glupačo, nemoj da te pljunem! Alo, skloni se od mene! Prosuću ti lobanju, kretenu jedan - drala se Nena.

(I. E/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKAKO DA ZAJAŠE KONJA! Posle silnih neuspeha dogodilo se nešto neočekivano!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track