SPREMA SE PIČVAJZ U PAROVIMA: U rijaliti ulaze najveći skandal-majstori, HAOS POČINJE!
Foto: Nebojša Mandić

EKSKLUZIVNO: POVRATAK OTPISANIH

SPREMA SE PIČVAJZ U PAROVIMA: U rijaliti ulaze najveći skandal-majstori, HAOS POČINJE!

Stars -

U zemunsku vilu bi trebalo da se vrati bračni par Aleksandra Subotić i David Dragojević, a očekuje se i dolazak Miljaninog novog dečka Stefana i Ivanove sestre Teodore Marinković

U „Parovima“ se sprema pravi pičvajz - u vilu će ponovo ući Aleksandra Subotić i David Dragojević, zatim najnovija ljubav Miljane Kulić - bokser Stefan, kao i sestra Ivana Marinkovića Teodora, saznaje Kurir!

foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Finansijski problemi

Producenti najgledanijeg šou-programa ne odustaju od toga da naprave pometnju u životima takmičara koji već nekoliko meseci borave 24 sata pred njihovim kamerama. Oni koji su gledaocima posebno interesantni imaju razlog da strepe od onoga što ih uskoro očekuje. Među njima su Ivan Marinković i Miljana Kulić, čiji je ljubavni odnos svima nejasan od samog početka. Trudna Nišlijka se pre dva dana u alkoholisanom stanju zaljubila u izvesnog Stefana, koji je bio gost na žurki u vili, pa je juče ujutru izrazila želju da joj se on pridruži u rijalitiju. Iako očekuje bebu s Marinkovićem, Kulićeva planira život s novim dečkom pred kamerama jer je ubeđena da je on pravi muškarac za nju.

- Desila mi se ljubav na prvi pogled, mnogo sam se zaljubila. Ovim putem pozdravljam Stefana i jedva čekam da ga ponovo vidim. Danas sam se čula s mamom, zamolila sam je da pozove Stefana jer ja ne mogu da imam razgovor. Moja mama želi da meni bude lepo ovde i da se ja lepo osećam, ja se u njegovom prisustvu lepo osećam. Pored njega sam ko kraljica - izjavila je Miljana.

foto: PrintScreen, Dragan Kadić

S obzirom na to da produkcija ispunjava svaku želju Kulićevoj otkako je obelodanjeno da je u drugom stanju, verujemo da će joj i ovaj put izaći u susret. Isto tako, ni Miljanin dojučerašnji dečko Ivan više neće biti sam u vili. Njemu će društvo praviti sestra Teodora, s kojom producenti pregovaraju već neko vreme u vezi sa učešćem u „Parovima“. Očekuje se da će se ona priključiti bratu i ostatku ekipe već sledeće nedelje. Njeno učešće će svakako dodatno finansijski pomoći porodici Marinković.

foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Karađorđe sve potvrdio

U „Parove“ će, po ko zna koji put, ući i Aleksandra Subotić, koja je pre samo nedelju dana pobegla iz vile jer socijalno navodno planira da joj ćerku smesti u hraniteljsku porodicu. Boravak van rijalitija joj je brzo dosadio, pa je u dogovoru s produkcijom odlučila da se vrati u igru, i to zajedno s dečkom Davidom Dragojevićem. Subotićeva je, prema saznanjima Kurira, dala čvrsta obećanja da će promeniti ponašanje i da ovaj put neće ulaziti u sukob s voditeljkama i producentima.

- Aleksandra i David se vraćaju u rijaliti, svidelo se to nekome ili ne! - poručio je Subotićkin otac Karađorđe.

Razotkriveni

SKRIVENI SU MILOŠ BOJANIĆ I IVANA ŠAŠIĆ!

Osim Ljube Aličića, i Miloš Bojanić već duže vreme učestvuje kao skriveni takmičar u „Parovima“. Do ovog zaključka došli su bivši učesnici David i Dejan Dragojević, koji su na svojim nalozima na Instagramu objavli snimak na kom se čuje glas poznatog pevača tokom jednog uključenja u program. Osim njega, na jednom od snimaka je i glas Ivane Šašić, koja je takođe tajanstveni učesnik „Parova“.

Ljuba opet tužila Karađorđa

TRAŽI 200.000 DINARA ZBOG KLEVETE!

O Karađorđe Subotić dobio je novu tužbu od bivše supruge Ljube Pantović zbog izjave da je ona htela da uvuče njihovu ćerku Aleksandru u kandže prostitucije. Bodi-bilderka traži da joj bivši muž plati 200.000 dinara zbog klevete i neistine. Karađorđe je na Fejsbuku objavio tužbu koja mu je stigla od Ljube, ali se brzo predomislio i obrisao fotografiju.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ - Foto: Zorana Jevtić; Nebojša Mandić, Damir Dervišagić; Dragan Kadić; Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track