OD TVOG DODIRA POLUDIM, HOĆU DA TE GRLIM CEO DAN: Pojavilo se pismo koje dokazuje da je JANJUŠ imao aferu
Foto: PrintScreen/Youtube

klupko se odmotava...

OD TVOG DODIRA POLUDIM, HOĆU DA TE GRLIM CEO DAN: Pojavilo se pismo koje dokazuje da je JANJUŠ imao aferu

Stars -

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke jedni su od prvih koji su priznali da su se zaljubili u "Zadruzi", pa su svi navijali za njihovu ljubav, naročito zato tšo je oni nisu nametali.

Ipak, Vojke je napustio najgledaniji rijaliti u regionu među prvima, a Sara je od tada pričala da će ga čekati i da niko drugi neće moći da je osvoji unutra.

I tako i jeste delovalo sve dok lepa pevačica nije snimljena kako u mraku priča sa Markom Janjuševićem Janjušom dok se povremeno čuju i zvuci koji liče na poljupce.

Kada su saznali za taj snimak i košarkaš i pevačica su porekli da je došlo do poljupca, ali su ipak nešto uspeli da sakriju - sve do sada.

Naime, pojavilo se pismo koje je Sara napisala Janjušu, a koje otkriva koliko su njih dvoje zapravo bliski.

foto: Printscreen

- Ne mogu da ti opišem koliko mi znači što te imam ovde. Stvarno bih nekad želela da te zagrlim (onako normalno) i da tako budemo na krevetu zagrljeni po ceo dan. Pored toga i od tvog dodira poludim (ne znam da li zbog toga što nisam dugo... ili je neka hemija u pitanju). Jedva čekam da izađemo odavde. Hvala ti što si uz mene i što me braniš - napisala je Reljićeva i na kraju nacrtala srce.

Na osnovu ovoga može se zaključiti da Sari izgleda nije bitno to što je Janjuš već četiri godine u braku.

Da li su se pevačicina osećanja promenila kada joj se Vojke, po želji gledalaca, vratio, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste da nije bila baš toliko mirna koliko je to izgledalo.

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track